Tuotetiedot

Nauti ikonisesta muotoilusta Retro Design Line -malleissa. Retro Design Line on saanut inspiraationsa 1950- ja 60-luvun ikonisista malleista. Kaapit on saatavana kahdessa klassisessa värissä, ja molemmissa malleissa on erottuva metallinen ovenkahva.

Tärkeimmät ominaisuudet

TwinTech® No Frost -jääkaappipakastin pitää ruoan kosteana.

TwinTech® No Frost -jääkaappipakastin pitää ruoan mehukkaampana, TwinTech® kaksoisjäähdytysjärjestelmä ansiosta. Yksi jäähdyttää pakastimen, jotta huurretta ei muodostu.Toinen viilentää jääkaappia, jolloin elintarvikkeet pysyvät tuoreina oikean kosteuden ansiosta, sillä pakastimesta ei pääse jääkaappiin jäätynyttä ilmaa.

MultiFlow viilennysprosessin ansiosta ruoat säilyvät pidempään.

MultiFlow varmistaa kylmän ilman kierron, ja säilyttää vakaan lämpötilan kaikkialla. Takaseinässä olevat useat ilmakanavat kierrättävät kylmää ilmaa ja varmistavat, että se saavuttaa jokaisen hyllyn.

Parempi näkyvyys kirkkaiden LED-valojen ansiosta

Sano hyvästit tummille jääkaappien sisätiloille, joissa tuskin näet, mitä etsit. Energiatehokkaat ja kirkkaat LED-valot varmistavat hyvän näkyvyyden.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta