Tuotetiedot

800 Cooling 360° -jääkaappi-pakastimessa on edistyksellinen ilmankierto. Tämä erityinen järjestelmä varmistaa tasaisen kylmän ilman kierron tarkkaan sijoitettujen tuuletusaukkojen avulla ja säilyttää ruoat täydellisesti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Suojaa elintarvikkeita jokaisella hyllyllä

800 Cooling 360° -jääkaappipakastimessa on tyylikäs ruostumatonta terästä oleva sisäosa, joka varmistaa lämpötilan jakautumisen tasaisesti kaikille hyllyille. Suojaa ruokiasi jokaisessa kohdassa.

Joka nurkassa tehokas viilennys – Cooling 360°

Cooling 360° – ruostumatonta terästä oleva laadukas sisäosa ja edistynyt viilennys. Tehokkaat aukot takaavat tasaisen ilman jakautumisen kaikille hyllylle, mikä varmistaa, että ruoat pysyvät hyvinä kaikkialla jääkaapin sisällä.

Tarkka ja vakaa lämpötila TwinTech® No Frost Plussalla

TwinTech® No Frost Plus säilyttää ruoan maun. Kun lämpötila on yli neljä kertaa tavallista vakaampi* ja energiankulutus jopa 9 % pienempi**, saat kaiken irti elintarvikkeistasi samalla energiaa säästäen.

CustomFlex® tarjoaa mukautettavan säilytystilan

CustomFlex® antaa sinulle vapauden muokata jääkaapin tilaa. Oven sisäosa sisältää erikokoisia siirrettäviä lokeroita tilan mukauttamiseksi omiin tarpeisiin sopivaksi. Lokerot voidaan irrottaa ja poistaa tarvittaessa jääkaapista.

Aina hallussa. Electrolux-sovelluksella.

Hallitse jääkaappiasi älylaitteellasi. Saat ilmoituksen jos ovi on auki, ja saat huoltovinkkejä joiden avulla jääkaappisi suorituskyky pysyy parhaimmillaan. Opi missä ja miten elintarvikkeita on paras säilyttää ruoan laadun ylläpitämiseksi.

Kymmenen vuoden takuu kompressorille.

Invertterikompressorin kymmenen vuoden takuu kattaa kustannukset itse kompressorin osalta.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta