Tuotetiedot

700 GreenZone+ -jääkaappipakastisessa on tiivis vetolaatikko, jossa kosteus ei pääse liiallisesti tiivistymään. Näin ruoka ei pilaannu herkästi. Kun kosteus pysyy juuri oikealla tasolla, jopa 95 % hedelmien ja vihannesten vitamiineista säilyy.*

Tärkeimmät ominaisuudet

Avuksi terveelliseen syömiseen

700 GreenZone+ -mallissa on tiivis laatikko, joka luo ihanteelliset olosuhteet hedelmien ja vihannesten säilyttämiseeni.

GreenZone+ auttaa suojaamaan hedelmiä ja vihanneksia

GreenZone+ on ihanteellinen laatikko vihanneksille. Se poistaa liiallisen kosteuden ja säilyttää vihanneksille ihanteellisen kosteustason. Säilyttää hedelmien ja vihannesten ravintoaineet.

TwinTech NoFrost: Suojaa elintarvikkeita, ei kerää huurretta

TwinTech® NoFrost -jääkaappipakastimen kaksiosainen jäähdytysjärjestelmä kierrättää ilman erikseen jääkaapissa ja pakastimessa. Näin jääkaapissa on juuri sopiva kosteustaso, minkä ansiosta ruoka ei kuivu, eikä pakastimeen muodostu huurretta.

MultiFlow säilyttää elintarvikkeet parhaimmillaan

MultiFlow säilyttää elintarvikkeet parhaimmillaan. Teknologia säilyttää jääkaapin sisälämpötilan tasaisena estäen elintarvikkeiden kuivumisen. Se luo myös optimaalisen ympäristön elintarvikkeiden säilyttämiseksi herkullisina seuraavaan kaupassa käyntiin saakka.

Leikkeleet suojassa ExtraChill-laatikossa

Souojaa leikkeleidesi ja juustojesi laatu, tuoreus ja maku ExtraChill laatikossa. Laatikossa on muuta kaappia matalampi lämpötila sekä oma aktiivinen ilmankiertonsa.

Kymmenen vuoden takuu kompressorille.

Invertterikompressorin kymmenen vuoden takuu kattaa kustannukset itse kompressorin osalta.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta