
Maksimoi maut ja säilyvyys tyhjiöpakkauslaitteen avulla
Tyhjiöpakkauslaite auttaa säilyttämään raaka-aineidesi ja pakasteidesi maun, ravintoaineet ja mehukkuuden. Vakuumipakkaa juustoa, vihanneksia, lihaa tai kalaa – täydellistä ruokien säilytykseen arjessa sekä gourmettason sous vide -ruoanlaittoon. Vähennä ruokahävikkiä ja nauti vaikuttavista aterioista.

Vakuumipakkaaminen pitää ruoat raikkaina pidempään

Tyhjiöpakkauslaite sous vide -ruoanlaittoon

Hyödynnä monipuolisesti keittiössä
Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuumipakkaamisesta
Vakuumipakkaaminen poistaa ilman pusseista tai rasioista, mikä vähentää ruokien hapettumista ja pidentää raaka-aineiden, valmisruokien ja pakasteiden säilyvyyttä. Se auttaa säilyttämään myös ruokien maut, ravintoaineet ja rakenteen, vähentää ruokahävikkiä ja helpottaa aterioiden suunnittelua etukäteen.
Kyllä, tyhjiöpakkauslaite on täydellinen sous videen. Vakuumipakkaamalla ruoat säilytät niiden luonnolliset maut, mehukkuuden ja ravintoaineet. Lämpö jakautuu tasaisesti hitaassa sous vide -tekniikassa, minkä ansiosta liha, kala ja vihannekset kypsentyvät tasaisesti ja ammattimaisin lopputuloksin kotikeittiössäsi.
*Perustuu sisäisiin testeihin vuodelta 2021, joissa vakuumipussissa jääkaapissa säilytystä verrattiin säilytykseen ilman pussia tai rasiaa. Tulokset voivat vaihdella elintarvikkeen, pakkauksen tai säilytyslämpötilan mukaan.





