
Maksimoi maut ja säilyvyys tyhjiöpakkauslaitteen avulla
Tyhjiöpakkauslaite auttaa säilyttämään raaka-aineidesi ja pakasteidesi maun, ravintoaineet ja mehukkuuden. Vakuumipakkaa juustoa, vihanneksia, lihaa tai kalaa – täydellistä ruokien säilytykseen arjessa sekä gourmettason sous vide -ruoanlaittoon. Vähennä ruokahävikkiä ja nauti vaikuttavista aterioista.

Vakuumipakkaaminen pitää ruoat raikkaina pidempään

Tyhjiöpakkauslaite sous vide -ruoanlaittoon

Hyödynnä monipuolisesti keittiössä
Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuumipakkaamisesta
- Vakuumipakkaaminen poistaa ilman pusseista tai rasioista, mikä vähentää ruokien hapettumista ja pidentää raaka-aineiden, valmisruokien ja pakasteiden säilyvyyttä. Se auttaa säilyttämään myös ruokien maut, ravintoaineet ja rakenteen, vähentää ruokahävikkiä ja helpottaa aterioiden suunnittelua etukäteen. 
- Kyllä, tyhjiöpakkauslaite on täydellinen sous videen. Vakuumipakkaamalla ruoat säilytät niiden luonnolliset maut, mehukkuuden ja ravintoaineet. Lämpö jakautuu tasaisesti hitaassa sous vide -tekniikassa, minkä ansiosta liha, kala ja vihannekset kypsentyvät tasaisesti ja ammattimaisin lopputuloksin kotikeittiössäsi. 
*Perustuu sisäisiin testeihin vuodelta 2021, joissa vakuumipussissa jääkaapissa säilytystä verrattiin säilytykseen ilman pussia tai rasiaa. Tulokset voivat vaihdella elintarvikkeen, pakkauksen tai säilytyslämpötilan mukaan.





