Tuotetiedot

Kuvittele, että voisit suunnittella keittiösi täydellisen vapaasti. ComboHobin ansiosta olet yhden askeleen lähempänä. Innovatiivisen keittotasomme keskiosassa on integroitu liesituuletin, joten sinun ei tarvitse enää murehtia sen asentamisesta keittotason yläpuolelle.

Tärkeimmät ominaisuudet

Muodikkaasti mukautuva sijoittelu

Kun tuuletin ja suodattimet on integroitu keittotason keskelle, ei tarvitse enää murehtia liesituulettimen sijoittamista tason yläpuolelle. Keittotason voi näin sijoittaa ongelmitta vaikka ikkunan eteen tai keittiösaarekkeeseen. Voit vapaasti valita mihin sijotat tasosi.

Hands-free -liesituuletin.

Ruoanlaitosta tulevat käryt ja hajut hoituvat helposti intuitiivisella Hob2Hood-teknologialla. Tasoon integroidun tuulettimen teho säätyy automaattisesti keittoalueen tehotason mukaan puhdistaen tehokkaasti keittiön ilman.

Yhdistä keittoalueet lisätilan saamiseksi Silta-toiminnolla.

Silta-toiminto mahdollistaa kahden keittoalueen yhdistämisen yhdeksi suureksi pinnaksi. Lämpötilan ja ajastuksen säätäminen käy yksillä säätimillä, mikä tekee plancha-grillin tai haudutusastian käyttämisestä helppoa ja yksinkertaista.

Vaivatonta puhdistaa.

ComboHobin keskelle sijoitettu käyttäjäystävällinen ilmanpoistoritilä on täysin irrotettava. Sitä kautta pääset helposti myös käsiksi myös alumiiniiseen rasvasuodattimeen sekä supertehokkaisiin aktiivihiilisuodattimiin.

Keittotason ja liesituulettimen helppo hallinta kosketuspainikkeilla.

Kosketuspainikkeiden sekä digitaalisella näytön avulla, ohjaat keittotoimintoja helposti ja tarkasti. Lämpötilojen asetus ja säätö onnistuu kätevästi yhdellä napautuksella.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

1

Ei vastinetta rahalle

arvostellut Pettynyt! 08 kesäkuuta 2021

Hidas lämpenemään, vanha 10 vuotias induktio päihitti tämän mennen tullen. Lisäksi lämmitysalat todella pienet, normaalikokoisella paistinpannulla ei tee mitään - ei paista kuin keskeltä.
Lisäksi ilmeisesti todella herkkä kattiloiden laadusta, osa ujeltaa ikävästi korvaan. Liesituuletin on niin tehokas, että koko saareke tärisee.

 • Muotoilu
  2
 • Toiminnat
  1
 • Laatu
  1

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

Näkymätön keittiö

arvostellut iVips 03 toukokuuta 2021 Käännetty kielestä ruotsista

Sain mahdollisuuden ostaa ja testata tuotetta Smartsonin kautta, ja olemme erittäin tyytyväisiä. Aiomme siirtää maakeittiön olohuoneeseen ja halusimme tehdä siitä mahdollisimman näkymättömän. Tämä liesi osoittautui täydelliseksi siihen. Tuuletin kuulostaa vähän kovalta, mutta toimii erittäin hyvin. Opimme edelleen keittotasoa (käytetään kaasu-uunissa kaupungissa), mutta odotamme innolla kaikkien ominaisuuksien testaamista.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  4
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  3
 • iVips suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Kaada, joka tekee keittiön suunnittelusta sujuvan

arvostellut Sigrid 12 maaliskuuta 2021 Käännetty kielestä ruotsista

Joten taivaallisen sileä integroidulla tuulettimella varustetulla liedellä, se helpotti keittiön suunnittelua siinä mielessä, että meidän ei tarvitse miettiä uuden tuulettimen asentamista. Liesi on täydellinen ja siinä on monia hyviä ominaisuuksia. Olemme mukana Smartsonissa ja saimme ostaa lieden alennettuun hintaan. Olemme todella tyytyväisiä tuotteeseen.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • Sigrid suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Tykki kaada

arvostellut Mirza 10 maaliskuuta 2021 Käännetty kielestä ruotsista

Olen osallistunut testilentäjänä Smartsonin kautta ja ostanut tuotteen alennettuun hintaan. Minun on sanottava, etten kadu yhtään sekuntia, jonka tein. Tykki kaada. Sen lisäksi toimintoja on helppo ymmärtää ja se on yhtä mukavaa. Suuri plus on, että tuuletin on sisäänrakennettu ja se toimii hienosti. Helppo käyttää ja selkeästi keittiön keskellä. Super onnellinen

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • Mirza suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Yhdistelmätaso - LIC744I
Electrolux Keittotaso-liesituuletin-yhdistelmä Induction 72 cm

Kuvittele, että voisit suunnittella keittiösi täydellisen vapaasti. ComboHobin ansiosta olet yhden askeleen lähempänä. Innovatiivisen keittotasomme keskiosassa on integroitu liesituuletin, joten sinun ei tarvitse enää murehtia sen asentamisesta keittotason ...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille