Tuotetiedot

600 Bridge Induktiotaso liesituulettimella tarjoaa vapautta keittiösuunnitteluun. Siltatoiminto yhdistää kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi alueeksi esimerkiksi parilaa varten.

Tärkeimmät ominaisuudet

Vapautta ja joustavuutta keittiösuunnitteluun

600 Bridge Induktiotaso liesituulettimella tarjoaa vapautta keittiösuunnitteluun. Siltatoiminto yhdistää kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi alueeksi esimerkiksi parilaa varten.

Yhdistä keittoalueet siltatoiminnon avulla

Siltatoiminto mahdollistaa yhden suuren keittoalueen luomisen yhdistämällä kaksi erillistä keittoaluetta. Samoja lämpötila- ja aika-asetuksia soveltaen se sopii ihanteellisesti parila- ja paistinpannuille.

Voit säätää kaikkia 4 keittoaluetta erikseen.

Voit asettaa kaikille neljälle keittoalueelle oman ajastimen. Kullakin alueella on 9 tehotasoa sekä muita toimintoja, kuten Power Boost, aktiivinen kosketus, lapsilukko ja hob2Hood-säädin.

2-in-1 suodattimen avulla keittiön ilma pysyy raikkaana

2-in-1-suodattimessa on sekä hiili- että rasvasuodatin, suodattimen avulla keittiön ilma pysyy raikkaan Suodatin voidaan helposti pestä astianpesukoneessa ja regeneroida uunissa pitkäaikaista käyttöä varten.

Liesituulettimen säätö tapahtuu automaattisesti automaattitilan avulla

Keskity ruoanlaittoon, kun liesituulettimen säätö tapahtuu automaattisesti lisätessäsi tai laskiessasi tehotasoa. Liesituulettimen automaattitilateknologian ansiosta voit keskittyä ruoan valmistukseen, kun apunasi ovat keittotaso ja liesituuletin.

Puhdista keittiöilma nopeasti Boost-toiminnolla

Paina vain liesituulettimen Boost-toimintoa, niin saat välittömästi lisätehoa höyrynpoistoon. Boost toiminto puhdistaa tehokkaasti keittiöilman 10 minuutissa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta