Tuotetiedot

800 Bridge -induktiotaso liesituulettimella antaa lisää vaihtoehtoja sijoitteluun ja vapautta keittiön sisustukseen. Liesituulettimen ei enää tarvitse olla keittotason päällä, minkä ansiosta voit suunnitella keittiön makusi mukaan ilman rajoituksia.

Tärkeimmät ominaisuudet

Sinun näköisesi keittiö

800 -induktiotaso liesituulettimella, tässä tuotteessa yhdistyvät induktiotaso ja entistä tehokkaampi liesituuletin. Induktiotaso yhdistetyllä liesituulettimella tuo vapautta keittiösi suunnitteluun.

Vapautta keittiön sisustukseen – lisää tilaa ilman rajoituksia

Tässä tuotteessa yhdistyvät induktiotaso ja entistä tehokkaampi liesituuletin. Induktiotaso yhdistetyllä liesituulettimella tuo vapautta keittiösi suunnitteluun.

Lisää tuottavuutta yhdistämällä Double Bridge -toiminnolla kaksi keittoaluetta

Siltatoiminnon avulla voit muodostaa yhden ison keittoalueen yhdistämällä kaksi vierekkäistä keittoaluetta. Kaikkein parasta on, että Double Bridge -keittotasoissa tätä toimintoa voi käyttää tason kummallakin puolella. Voit valmistaa suosikkiaterioitasi suuremmillakin keittoastioilla.

Puhdista keittiön ilma huomaamattomasti Breeze-toiminnon avulla

Breeze-jälkituuletustoiminto raikastaa keittiön ilman lähes äänettömästi ruoanlaiton päätyttyä. Voit nyt rentoutua tai viihdyttää vieraita käryttömässä ja miellyttävässä ympäristössä aterioinnin jälkeen.

Kaksitoimintoinen suodatin raikastaa keittiön ilman

Kaksitoimintoinen suodatin sisältää sekä hiilisuodattimen että rasvasuodattimen, joilla keittiön ilman voi pitää raikkaana. Irrotettavan suodattimen voi puhdistaa helposti astianpesukoneessa ja regeneroida uunissa käyttöiän pidentämiseksi.

Tuulettimen teho säätyy automaattisesti Hob2Hood-toiminnolla.

Voit keskittää ajatuksesi itse ruoanlaittoon kun liesituulettimesi teho säätyy automaattisesti keittoaleen tehon mukaan. Hob2Hood-teknologia antaa sinun huolehtia ruoastasi kun keittotaso ja tuuletin toimivat saumattomasti yhteistyössä.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta