Tuotetiedot

Nauti tasotuulettimen monista eduista. Siltatoiminnon avulla voit muodostaa yhden ison keittoalueen yhdistämällä kaksi vierekkäistä keittoaluetta, ja muotoilunsa ansiosta voidaan asentaa 60 cm:n kaapistoon.

Tärkeimmät ominaisuudet

Induktiotaso yhdistetyllä liesituulettimella tuo vapautta keittiösi suunnitteluun

Nauti tasotuulettimen monista eduista. Siltatoiminnon avulla voit muodostaa yhden ison keittoalueen yhdistämällä kaksi vierekkäistä keittoaluetta, ja muotoilunsa ansiosta voidaan asentaa 60 cm:n kaapistoon.

Nauti suuremmasta keittiön suunnitteluvapaudesta

Nauti induktiokeittotason monista eduista. Se sopii 60 cm leveään aukkoon, ja siinä on sisäänrakennettu liesituuletin optimaalisen ilmavirtauksen takaamiseksi. 600 Bridge -liesituuletinkeittotasossa on myös Bridge-toiminto, jonka avulla voit yhdistää kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi alueeksi.

Silta-toiminto

Siltatoiminnon avulla yhdistät kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi keittoalueeksi isommille keittoastioille, kuten plancha-grillille.

Ohjaa jokaista keittoaluetta erikseen

Ohjaa jokaista keittoaluetta erikseen, kaikille neljälle keittoalueelle on mahdollista asettaa oma ajastin. Muihin toimintoihin kuuluvat esim. 9 tehotasoa, Booster-toiminto, lapsilukko ja automaattinen tuulettimen aktivointi

LongLife hiilisuodatin on helppo asettaa, poistaa ja puhdistaa.

LongLife hiilisuodatin on helppo asettaa, poistaa ja puhdistaa, joten keittiön ilma pysyy raikkaana ja puhtaana ja tuuletin toimii parhaalla mahdollisella tavalla pidempään. Suodattimet voidaan pestä astianpesukoneessa.

Automaattinen tuulettimen aktivointi

Liesituuletin käynnistyy ja säätyy automaattisesti induktiotason tehojen mukaan, jolloin keittiön ilma pysyy raikkaana ja voit keskittyä olennaiseen: ruoanlaittoon. 

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta