Pure F9 - Imurivallankumous
Pure F9 - Imurivallankumous

Hallå Suomi

Saammeko esitellä uuden imurimme: Pure F9 on vailla vertaistansa! Tämä on paras koskaan valmistamamme imuri - ja kokemusta imureista meiltä löytyy jo 100 vuoden ajalta. Tehokas ja joka tilanteeseen sopiva akkukäyttöinen imuri mahdollistaa koko kodin siivoamisen yhdellä latauksella. Meistä tämä on todellinen imurivallankumous. Mitä mieltä sinä olet?

*Puhdistaa maksimiteholla jopa 80 neliömetriä yhdellä latauksella. Täyttää EU:n 666/2013 -asetuksen ekosuunnitteluvaatimukset koskien johdollisten pölynimureiden pölynpoistokykyä matolta.

Pure F9 -imuri ja M3-logo

Pure F9 varsi-imuri on testatusti paras

Akkukäyttöinen uutuus Pure F9 sai ruotsalaisen M3-lehden vertailussa parhaat pisteet ja arvosanan "Bäst i Test" (marraskuu 2018). Artikkelissa todettiin, että tässä on tuote, jota on ilo käyttää!

100 päivän tyytyväisyystakuu

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure F9 varsi-imurille

Haluatko tutustua?

Nyt voit hyvillä mielin valita täysin uudenlaisen imurin ja todeta itse, miten siivous sujuu entistä joustavammin ja tehokkaammin. Electrolux tarjoaa Pure F9 varsi-imurille huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun.

Sinulle sopiva Pure F9

Mitä tahansa tarvitsetkin, löytyy valikoimastamme juuri sinulle sopiva imurimalli.

Moderni ja nykypäivään soveltuva akkukäyttöinen tehopakkaus. Todellinen uuden ajan pölynimuri.
Lemmikin omistajille. Poista eläinten karvat ja pöly uuden ajan pölynimurilla, joka on suunniteltu tähän päivään, sinun elämääsi
Imuri allergiakotiin. Korkealaatuinen 5-kertainen suodatusjärjestelmä kerää pölyn ja suodattaa poistoilman – parantaen kotisi hygieniaa ja ilmanpuhtautta.

Parhaiden ominaisuuksien yhdistelmä

Olemme yhdistäneet perinteisen imurin tehokkuuden ja suorituskyvyn johdottoman imurin helppouteen. Siivoat kotisi moitteettoman siistiksi yhdellä akun latauksella*. Imurilla, joka on niin tehokas ja monipuolinen, ettet muuta tarvitse.

*Puhdistaa maksimiteholla jopa 80 neliömetriä yhdellä latauksella. Täyttää EU:n 666/2013 -asetuksen ekosuunnitteluvaatimukset koskien johdollisten pölynimureiden pölynpoistokykyä matolta.

Monipuolisuutta vailla vertaa

Tämän ainutlaatuisen mukautuvan ja joka tilanteeseen taipuvan imurin kanssa sinulla on mahdollisuus pitää kotisi jokainen nurkka puhtaana - oli kyseessä sitten sohvan alus tai korkein nurkka katossa. Pure F9 on jokaiselle pinnalle ja materiaalille sopiva. Rungon painopistettä siirtämällä ja imuputkea säätämällä puhdistat joustavasti myös korkeat paikat. Ulos vedettävä imuletku ja käytännöllinen 3-in-1-monitoimisuulake auttavat puhdistamaan huonekalut, tekstiilit, auton ja monet muut kohteet. 

Ergonominen muotoilu

Täydellinen korkeus - ihan jokaiselle. Pure F9 imurin varren pituus on säädettävissä portaattomasti sopivaksi käyttäjän pituuden mukaan. Sulavaliikkeisellä imurilla imurointi sujuu ergonomisesti. Lattiasuulake on joustava ja imuri on kevyt käsitellä, joten se taipuu helposti jokaiseen siivoustilanteeseen. 

Pidä tauko - missä vain

Pure F9 pysyy itsestään pystyssä. Voit kätevästi pysäköidä imurin minne haluat ja jatkaa imurointia samasta paikasta kun sinulle taas parhaiten sopii.

Pöly ei pääse piiloutumaan

Suulakkeen superkirkkaan LED-valon avulla pääset käsiksi pienimpiinkin pölyhiukkasiin kotonasi - mikään ei jää huomaamatta. Joustavan rakenteen ansiosta pääset Pure F9 imurilla joustavasti käsiksi myös takimmaisiinkin nurkkiin huonekalujen alla.

Automaatti-toiminto

Tehokas ja taidokas suorituskyky. Pure F9 säätää automaattisesti* imutehon sopivaksi siivoamasi pinnan mukaan, esimerkiksi siirryttäessä lattialta matolle. Tämä varmistaa optimoidun pölynpoiston ja käyttömukavuuden.

*Auto-toiminto on saatavilla tietyissä malleissa.

Ainutlaatuinen liikkuvuus

Moottoriyksikön matalla oleva painopiste tekee Pure F9 -imurista kevyen ja helpon ohjailla. Tarvittaessa imurin rungon saa siirrettyä ylös, jolloin imuputken ulottuvuus on täydellinen myös sängyn, sohvan ja muiden huonekalujen alle. Runkoa on helppo säätää liukutoiminnon avulla ylös ja alas imuroinnin edetessä.

Pure F9 -mallisto

Pidä koti kätevästi puhtaana pölystä. Auto-toiminto, 3-in-1-piensuulake, kulmajatkoputki sekä hellävarainen pölyharja ja moottoroitu Allergia Pro -suulake tekstiilien puhdistukseen.
Pääset kätevästi eroon lemmikin karvoista tällä imurilla. Auto-toiminto, 3-in-1-piensuulake, kulmajatkoputki sekä hellävarainen harjasuulake ja moottoroitu Pet Hair -suulake karvojen imurointiin.
Tässä mallissa Auto-toiminto, 3-in-1-piensuulake ja viiteen eri kulmaan taipuva jatkoputki, joka antaa 9 cm lisää ulottuvuutta.
Pure F9 perusmalli, jolla imuroit täysteholla jopa 80 m2 vain yhdellä akun latauksella. Mukana 3-in-1-piensuulake.
Pure F9 perusmalli, jolla imuroit täysteholla jopa 80 m2 vain yhdellä akun latauksella. Mukana 3-in-1-piensuulake.