Tuotetiedot

Ultimate 800 Wet&Dry -imurilla voit imuroida ja mopata samanaikaisesti. Tehokas varsi-imuri imuroi vaivattomasti sekä nesteitä että kuivaa likaa, olipa kyse sitten pölystä, lemmikkien karvoista tai roiskeista.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tehokas puhdistus märille ja kuiville roiskeille

Ultimate 800 Wet&Dry -imurilla voit imuroida ja mopata samanaikaisesti. Tehokas varsi-imuri imuroi vaivattomasti sekä nesteitä että kuivaa likaa, olipa kyse sitten pölystä, lemmikkien karvoista tai roiskeista.

Älykäs lian tunnistus. Helpompi puhdistus

Poistaa lian ja märät roiskeet vaivattomasti älykkäällä liantunnistuksella. Wet&Dry-imuri tunnistaa sotkut infrapunateknologian avulla ja säätää imutehon sen mukaisesti. Poistaa hankalat roskat tehokkaan vedenannosteluominaisuuden avulla.

Puhdistaa tehokkaasti märät roiskeet

Wet&Dry Cordless -puhdistuslaite puhdistaa tehokkaasti märät roiskeet - tahmeasta ketsupista kahviin, ja se tarjoaa all-in-one-puhdistuskokemuksen.*

Itsepuhdistuva suulake

Kädet pysyvät puhtaina itsepuhdistustoiminnon ansiosta. Puhdistustoiminto kytketään päälle kahvassa olevasta painikkeesta. Puhdasta vettä vapautuu pesemään pyörivää harjarullaa, imutoiminto aktivoituu ja imuroi likaisen veden samanaikaisesti.

Jopa 35 minuutin* käyttöaika

Akku kestää yhdellä latauksella jopa 35 minuuttia. Sano hyvästit jatkuvalle lataamiselle ja nauti huolettomasta imuroinnista jopa 143 m²:n alueella.**

Käyttöaika minimiteholla ja puhdistusalue perustuvat sisäisiin laskelmiin, joissa puhdasta ja kuivaa kovaa lattiaaa imuroitiin minimiteholla yhdellä vedolla aluetta kohden nopeudella 0,3 m/s.

Tehokas imu – märät ja kuivat pinnat

Voimakas imu poistaa tehokkaasti sekä märät että kuivat roiskeet. Wet&Dry varsi-imuri poistaa jopa 99 % kuivista roskista* ja kuivaa tehokkaasti nesteroiskeet, mikä takaa puhtaan siivoustuloksen.

*Perustuu sisäiseen testiin 3–7 mikrometrin kokoisten hiukkasten imutehosta. Testi on suoritettu käyttämällä riisiä ja M3-standardin kokoisia muttereita ja ruuveja.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta