Tuotetiedot

Electrolux UltraOne Classic Green on energiatehokas imuri, jonka puhdistuskyky on huippuluokkaa. Äänitaso on hiljainen 65 dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, ergonominen kädensija, FlowMotion ja ParkettoPro -suulake. Aidosti ekologinen: valmistettu 70 % kierrätysmateriaalista.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Pölynimuri - EUO9GREEN

70 % kierrätettyä muovimateriaalia

Uusi UltraOne Green tekee kestävästä imuroinnista totta. imuri on valmistettu 70 %:sti kierrätysmuovista ja se on 100 %:sti PVC-vapaa. Elinkaaren päätyttyä laite voidaan kierrättää jopa 92 %:sti. Lisäksi tuotepakkaus on 100 % kierrätettyä materiaalia.

Electrolux - Pölynimuri - EUO9GREEN

85 % pienempi energiankulutus

Uusi UltraOne Green ja esimerkiksi vanhanaikainen 2100 W pölynimuri eivät ole verrattavissa mitä energiankulutukseen tulee. Uusi UltraOne Green kuluttaa 85 % vähemmän energiaa. Ja tämä on vain yksi syy siihen, miksi uusi UltraOne Green on ensimmäinen A+++ energialuokan pölynimurimme.

Electrolux - Pölynimuri - EUO9GREEN

Tehokas ilmavirtaus - erinomainen pölynpoisto

Tehokkaaseen moottoriin yhdistetty optimaalinen ilmavirtaus ja FlowMotion -suulake saavat yhdessä aikaan erinomaisen pölynpoiston. UltraOne-imurin ilmavirtaus on optimoitu tehokasta imurointia varten aina suulakkeesta poistoaukkoon asti.

Electrolux - Pölynimuri - EUO9GREEN

Alhainen äänitaso Silent Air Technology™ -tekniikan ansiosta

Imuroi aiheuttamatta häiriötä innovatiivisen Silent Air Technology™ -tekniikkamme ansiosta. Uusi UltraOne Green sisältää entistä tehokkaamman ja alhaisemman äänitason letkun sekä lähes äänettömän ja huipputehokkaan FlowMotion -suulakkeen. Lopputuloksena on alhainen jopa 65 dB äänitaso.

Electrolux - Pölynimuri - EUO9GREEN

Helppo käsiteltävyys

Kevyempi paino, helpompi käsiteltävyys, kätevämpi säilytys. Imurointi on nyt helppoa. Multi Room System™, kolme joustavaa suulakkeen pysäköintipidikettä, helposti vaihdettava suodatin ja 12 m pitkä ulottuvuus – UltraOne Green tarjoaa huippuluokan käsiteltävyyden. Se sisältää myös Allergy Plus -suodattimen puhdasta poistoilmaa ja terveellisempää asuinympäristöä varten.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

4

Hyvä imuri täydentämällä toiseen suulakkeeseen.

arvostellut Hiljaisuus 08 marraskuuta 2021

Omalla alkuperäisellä lattiasuulakkeella piti hirveää ääntä ja ei ollut ollenkaan sulava. Vaihdoin suosiolla ZE064 ja imuri muuttui mieleiseksi. Myös suulakkeen metallinen alaosa antaa paremman kuvan kestävyydestä. Saisi olla myyntihetkelläkin jo tuo ZE064 , mutta n30€ lisäinvestointi lisäsi todellakin sulavuutta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  4
 • Laatu
  4
 • Hiljaisuus suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
3

Käytettävyys

arvostellut Päivittäisimuroija 28 helmikuuta 2021

Imuri otettu käyttöön 02/2021

Pakkauksen mukana tullut AeroPro FlowMotion-suulakkeen liukuminen matoilla todella työlästä eteenpäin työntäessä harjakset ylhäällä, vaikka imutehot säätää minimiin verho-asetukseen ja ilmaventtiili täysin auki on eteenpäin liikuttelu todella tökkivää ja jää mattoon kiinni. Todennäköisesti suulake suunniteltu kovapintaisille materiaaleille, kuin pehmeille matoille.

Ilmaventiilin liike liian löysä ja tahattomasti aukeaa kahvan liikkeestä käden osuessa siihen.

Imuletkun pituus lyhyt, jos tarvii teleskooppiputki pitää max pituudessa pitemmällä henkilöllä, jolloin imuri melkein tökkii kantapäille 1m lisäpituus auttaisi. Myöskin teleskooppiputken massiivinen rakenne tekee siitä yllättävän painavan sekä yhteensopimattoman muiden Electrolux-imurien suulakkeiden kanssa

Imuripussiksi myöskään ei sovellu paperiset /pahvi S-bag -pussit vaan vaatii synteettinen/muovi -pölypussin, jotka lisäävät ympäristön muovikuormaa kaatopaikoilla, koska nämä pitää laittaa sekajätteisiin, eikä poltettavaksi meneviin energiajätteisiin.

Vaikka laitteella onkin todella hiljainen käyntiääni niin suuttimen ilmavirtausääni on todella voimakas ja ylittää käyntiäänen jopa.

Koska pehmeiden materiaalien imurointi hankalaa, niin en voi suositella laitetta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
1

Viallinen yksilö

arvostellut Nitamiini86 25 marraskuuta 2020

Ostimme kehutun imurin ja lähes välittömästi huomasimme, että imurista lähtee kova vinkuva ääni. Valitettavasti olimme autottomia kaukana myymälästä ja pienen vauvan vanhempia, joten annoimme asian olla ja jatkoimme käyttöä kiroillen raivosta joka kerta kun imuroimme.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
1

Hankalan epäkäytännöllinen

arvostellut Päivi 03 helmikuuta 2019

Suulakkeet jäykät, johto ohut ja menee koko ajan solmuun

 • Muotoilu
  1
 • Toiminnat
  1
 • Laatu
  3

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Pölynimuri - EUOC92IW
UltraOne Pölynimuri 65 dB Valkoinen

Electrolux UltraOne Classic on käyttömukavuudeltaan ylivoimainen ja sen äänitaso on miellyttävän hiljainen 65 dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, ergonominen kädensija, FlowMotion -suulake ja ParkettoPro -suulake. Allergialiitto on myöntänyt Ult...

Electrolux - Pölynimuri - EUOC92DB
UltraOne Pölynimuri 65 dB Kirkas sininen

Electrolux UltraOne Classic on käyttömukavuudeltaan ylivoimainen ja sen äänitaso on miellyttävän hiljainen 65 dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, ergonominen kädensija, FlowMotion -suulake ja ParkettoPro -suulake. Allergialiitto on myöntänyt Ult...

Electrolux - Pölynimuri - PD82-4CR
Pure D8 Pölynimuri 57 dB Punainen chili

Electrolux Pure D8.2 SILENCE imuri on hiljainen ja älykäs. SmartMode tunnistaa lattian ja säätää tehon automaattisesti matolle siirtyessä. OneGo Power Clean -suulaketta ei tarvitse säätää lattialta matolle siirtyessä. Allergialiitto on myöntänyt Pure D8.2 -...

 • Red Dot Award 2020
 • Testatusti paras äänenlaatu
 • iF Design Award 2020

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille