Tuotetiedot

SilentPerformer on kaikille pinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. DustMagnet Silent -suulake soveltuu joustavasti jopa ilman säätöjä sekä mattojen että kovien lattioiden imurointiin. Mukana parkettisuulake.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Pölynimuri - ESP7W360

Silence Pro System™ äänettömään siivoukseen

Äänettömään siivoukseen. SilentPerformer™ on tarkoitettu äänettömään siivoukseen. Meluoptimoitu moottori yhdessä säiliön rakenteen ja uuden äänettömän DustPro™-suulakkeen kanssa takaavat alhaisemman äänitason – tehosta tinkimättä.

Electrolux - Pölynimuri - ESP7W360

360° Motion Technology™ helpottaa nurkkien imurointia

Kaikenlaiset pikkuesineet lisäävät asuntosi kodikkuutta, mutta ovat usein työläitä puhdistaa. SilentPerformer™ -imurissa on pienet pyörät, joten imurointi on vaivatonta myös huonekalujen ympäriltä tai muuten hankalista kohdista.

Electrolux - Pölynimuri - ESP7W360

Multi Room System™ -ratkaisu tekee imuroimisesta sujuvaa

Imuroi kaikki kotisi huoneet nopeasti ja yhtäjaksoisesti, pistorasiaa vaihtamatta. SilentPerfomer(TM) -imurin siivousulottuvuus on 12 metriä, joten voit imuroida useita huoneita keskeytyksettä. Vaivatonta – ja niin yksinkertaista.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
woman on couch with mobile phone