Tuotetiedot

PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Tässä mallissa tulee mukana mattojen imurointia tehostava tamppari, jonka pyörivä harjarulla kerää irtokuidut, karvat ja muut roskat tehokkaasti. Lisäksi mukana parkettisuulake koville pinnoille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Pölynimuri - EPF65BR

Power Pro System™

Power Pro System™ yhdistää tehokkaan moottorin ja DustPro™-suulakkeen, joiden ansiosta imuroit kätevästi niin kovat kuin pehmeätkin pinnat.

Electrolux - Pölynimuri - EPF65BR

360° Motion Technology™

Kaikenlaiset huonekalut ja koriste-esineet lisäävät asuntosi kodikkuutta, mutta tekevät usein siivouksesta hankalaa. PowerForce™ -imurissa on pienet pyörät, joten imurointi on vaivatonta myös huonekalujen ympäriltä tai muuten hankalista kohdista.

Electrolux - Pölynimuri - EPF65BR

180° Access™ -kansi

Pölypussin vaihtaminen on siistiä ja vaivatonta. Kätevän 180 astetta kääntyvän kannen ansiosta vaihdat täyttyneen pölypussin tilalle uuden käden käänteessä. Huoltotoimenpiteet eivät pääse unohtumaan, koska näet samalla kertaa pölypussin ja suodattimeen kunnon.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille