Tuotetiedot

Well Q8-P on varustettu kovan lattian PowerPro Roller -erikoissuulakkeella, joka kerää tarkasti yhdellä vedolla sekä hienon pölyn että isot roskat. 25,2 V HD litiumakku antaa jopa 55 min tasaisen voimakkaan käyttöajan. Mukana moottoroitu BedProPower+ suulake ja Delicate-harjasuulake käsi-imuriin.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Johdoton varsi-imuri - WQ81-PALRG

Monipuolinen ja tehokas. Aina helposti käsillä.

Helposti käyttöön otettava käsi-imuri ja mukana kulkevat lisätarvikkeet mahdollistavat Well Q8-P -imurin nopean siirtymisen lattian imuroinnista muiden pintojen puhdistukseen.

Electrolux - Johdoton varsi-imuri - WQ81-PALRG

PowerPro Roller – erityisesti koville lattiapinnoille.

PowerPro Roller kerää tarkasti yhdellä vedolla sekä hienon pölyn että isot roskat. Tiivis suulakerakenne muodostaa voimakkaamman ilmanvirtauksen ja optimoidun imun lähellä lattiapintaa, poistaen 7 kertaa tehokkaammin pölyn myös pienistä raoista ja seinän vierustalta**

**Verrattuna edelliseen malliin ZB3013

Electrolux - Johdoton varsi-imuri - WQ81-PALRG

Tinkimätöntä ja pitkäkestoisempaa puhdistustehoa***.

Syklonijärjestelmän kierteinen ilmanohjain auttaa säilyttämään korkean suorituskyvyn koko puhdistuksen ajan, myös pölysäiliön täyttyessä.****Jopa 53 minuutin käyttöaika mahdollistaa laajemman alan puhdistuksen.

***Säilyttää 99 % alkuperäisestä puhdistustehosta säiliön täyttyessä, mitattuna standardin IEC 62885-2 version 1.0: 5.1, 5.7 ja 5.9 mukaisesti, kun laitetta käytetään suurimmalla teholla. ****Mitattu eco-toimintoa käyttäen

Electrolux - Johdoton varsi-imuri - WQ81-PALRG

Ergonominen muotoilu tuo mukavuutta kaikkien pintojen puhdistukseen.

Well Q8-P -imurin ergonomisesti muotoiltu kahva sekä matala painopiste tekee imuroinnista kevyempää ja helpottaa lattian puhdistusta. Käsi-imurin kaksoiskahva antaa hyvän ja tukevan otteen myös korkealla sijaitsevien kohteiden puhdistuksessa.

Electrolux - Johdoton varsi-imuri - WQ81-PALRG

Viisitasoinen ilmansuodatus

Monitasoinen suodatusjärjestelmä ja E10 -poistoilmansuodatin kerää jopa *****99,99 % pienhiukkasista, joiden koko on >1µm (mikrometriä).

*****Testattu ISO16890-standardin mukaisesti.

Electrolux - Johdoton varsi-imuri - WQ81-PALRG

Lisäsuulakkeiden säilytys imurin varressa.

Pölyharjan ja rakosuulakkeen avulla yletyt jokaiseen kulmaan ja nurkkaan nopeasti ja vaivattomasti. Kun varusteita ei tarvita, niitä voidaan säilyttää pölynimurin rungossa, joten käytettävissäsi on aina tehtävään sopiva varuste.

Tarvikkeet

Arvostelut

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Uusimmat

Uusimmat

Hyödyllisin

Korkein arvosana

Alhaisin arvosana

2
ModerniMartta 04 huhtikuuta 2022

Niille, jotka tykkäävät imuroida uudestaan ja uudestaan

Electrolux Pure Q9 Allergy varsi-imuri lisää imuroimisen määrää: saman kohdan voi imuroida uudestaan ja uudestaan, koska maksimitehollakin imuteho on heikko ja mikäli imuria nostaa vähänkään lattiasta, sylkee se jo kertaalleen imuroituja murusia takaisin lattialle.

En tiedä millaiseen käyttöön laite on suunniteltu, ei ainakaan rikkaimuriksi.

Imuteho riittää parhaiten kevyiden pölypallojen (ne perinteiset nurkissa piileskelevät villakoirat) imuroimiseen, mutta muuten toimii vain välttävästi. Erillinen isompi harjaosa on aivan turha, sen kanssa ei edes maksimi-imuteho riittänyt kevyiden roskien (kokoluokkaa kaurahiutale, leivän murunen) imuroimiseen.

Yhden tähden laite saa hyvästä muotoilusta ja toisen siitä, että BedProPower-suulakkeen avulla saa kohtuullisen hyvin imuroitua esim. sohvatyynyt. Tässäkin lisätvisti: laite kuumenee helposti ja erityisesti tekokuituisia tekstiilipintoja imuroidessa näpsäyttelee sähkoiskuja (staattista sähköä oletan).

 • Muotoilu
  2
 • Toiminnat
  1
 • Laatu
  2
 • Muotoilu
  2
 • Toiminnat
  1
 • Laatu
  2

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Johdoton varsi-imuri - PQ91-40GG
Pure Q9 Varsi-imuri 50mins

Pure Q9 on huipputyylikäs ja tehokas pikaimuri. Pitkäikäinen 21,6 voltin High Density litiumakku antaa jopa 50 minuutin käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla. Imuri kiinnittyy lataustelineeseen magneetilla ja liukuu helposti käyttöön. Imuroinnin aloitus ...

 • Red Dot Award 2020
 • iF Design Award 2020 - Voittaja
Electrolux - Johdoton varsi-imuri - PQ91-50MB
Pure Q9 Varsi-imuri 55mins

Pure Q9 on huipputyylikäs ja tehokas pikaimuri. Pitkäikäinen 25,2 voltin High Density litiumakku antaa jopa 55 minuutin käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla. Imuri kiinnittyy lataustelineeseen magneetilla ja liukuu helposti käyttöön ja takaisin lataukse...

 • Red Dot Award 2020
 • iF Design Award 2020 - Voittaja
 • Testfaktan testivoittaja
Electrolux - Johdoton varsi-imuri - PQ91-ANIMA
Pure Q9 Varsi-imuri 55mins

Pure Q9 on huipputyylikäs ja tehokas pikaimuri. Pitkäikäinen 25,2 voltin High Density litiumakku antaa jopa 55 minuutin käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla. Imuroinnin aloitus ei ole koskaan ollut näin vaivatonta! Imuri kiinnittyy lataustelineeseen mag...

 • Red Dot Award 2020
 • iF Design Award 2020 - Voittaja
 • Testfaktan testivoittaja

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille