Tuotetiedot

Hygienic 700 puhdistaa kotisi kaikki pinnat. Tutustu tehokkaaseen ja mukautuvaan imuriin, joka on myös ympäristöystävällinen valinta, 60 % käytetystä muovista on kierrätettyä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Erinomainen suorituskyky, kevyt

Hygienic 700 puhdistaa kotisi kaikki pinnat. Tutustu tehokkaaseen ja mukautuvaan imuriin, joka on myös ympäristöystävällinen valinta, 60 % käytetystä muovista on kierrätettyä.

Luokkansa paras siivousteho***

Nauti erinomaisesta imutehosta ja tehokkaasta moottorista. Pölyttömät lattiat helposti ja nopeasti.

**IEC 62885-4- ja IEC 62885-2, 2021 -standardien mukaisissa ulkoisissa testeissä laskettu lattian puhdistuksen keskitulos vastaa kohtia 5.2, 5.3 (molemmat suunnat), 5.4 ja 5.5 (molemmat suunnat). ​ ***Verrattuna kolmeen myydyimpään malliin 17 Euroopan maassa hintaluokassa 300–379 € (Gfk 2021)

Pidempi käyttöaika

Uudistettu akku takaa pidemmän käyttöajan. Jopa 40-minuutin käyytöaika imurille, ja pelkälle käsi-osalle 50 min - yhdellä latauksella..****

****Perustuu sisäiseen testiin, käsi-yksikölle minimitilassa standardin IEC 62885-4 mukaisesti siten, että varsi-imuri on päällä minimitilassa Käsi yksikkö irrotetaan, ja mittaus tehdään sillä.

Viisikerroksinen suodatus kerää jopa 99,9 % hiukkasista*****

Viisikerroksinen suodatus kerää jopa 99,9 % mikropölyhiukkasista, joiden koko on 0,3–10 mikrometriä*****, varmistaa siten, että kotisi on aina optimaalisen puhdas.

*****Poistaa jopa 99,9 % 0,3–10 µm:n kokoisista mikropölyhiukkasista standardin EN60312-1:2017 sisäisen testin mukaan.

Puhdistaa sängyn poistamalla hienon pölyn ja hiukkaset.

BedProPowerTM+-suulake kaivautuu syvälle ja puhdistaa perusteellisesti. Harjan ja kumiliuskoje yhdistelmä varmistaa sängyn ja sohvan perusteellisen puhdistuksen. Poistaa kaikentyyppiset hiukkaset syvältä tekstiileistä.

Kevytu, suorituskyvystä tinkimättä

Kevyt (vain 2,2 kg*) ja tehokas varsi-imuri tekee imuroinnista paljon helpompaa. Ergonomisen ja kompaktin muotoilun ansiosta imuria on helppo ohjata.

*Koottuna imurin kokonaispaino PowerPro multi-surface -suulakkeen kanssa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta