Tuotetiedot

Hygienic 700 puhdistaa kotisi kaikki pinnat.Tutustu tehokkaaseen imuriin, joka on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä 60 % siihen käytetystä muovista on kierrätettyä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Erinomainen suorituskyky, kevyt

Hygienic 700 puhdistaa kotisi kaikki pinnat.Tutustu tehokkaaseen imuriin, joka on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä 60 % siihen käytetystä muovista on kierrätettyä.

Kevyt muotoilu, suorituskyvystä tinkimättä

Kevyt (vain 2,2 kg*) ja tehokas varsi-imuri tekee imuroinnista paljon helpompaa. Ergonominen ja kompakti imuri on helppo hallita, ja sillä onnistuu puhdistus lattiasta kattoon.

*Valmiiksi asennetun imurin kokonaispaino PowerPro multi-surface -suulakkeen kanssa.

Luokkansa*** paras puhdistusteho**

Nauti suuresta imutehosta ja nopeasta moottorista, joiden ansiosta saat lattioista pölyttömät nopeasti ja helposti.​ ​

**IEC 62885-4- ja IEC 62885-2, 2021 -standardien mukaisissa ulkoisissa testeissä laskettu lattian puhdistuksen keskitulos vastaa kohtia 5.2, 5.3 (molemmat suunnat), 5.4 ja 5.5 (molemmat suunnat). ​ ***Verrattuna kolmeen myydyimpään malliin 17 Euroopan maassa hintaluokassa 300–379 € (Gfk 2021)

Pitkäkestoinen akku, pienikokoinen

Ergonominen, kompakti malli ja erinomainen suorituskyky. Uudistettu akkumme varmistaa entistäkin pidemmän käyttöajan – jopa 40-minuutin käyytöaika imurille, ja pelkälle käsi-osalle 50 min, yhdellä latauksella.**** ​

****Perustuu sisäiseen testiin, käsi-yksikölle minimitilassa standardin IEC 62885-4 mukaisesti siten, että varsi-imuri on päällä minimitilassa Käsi yksikkö irrotetaan, ja mittaus tehdään sillä.

Viisikerroksinen suodatus kerää jopa 99,9 % hiukkasista*****

Viisikerroksinen suodatus kerää jopa 99,9 % mikropölyhiukkasista, joiden koko on 0,3–10 mikrometriä*****, varmistaen siten, että kotisi on aina optimaalisen puhdas.

*****Poistaa jopa 99,9 % 0,3–10 µm:n kokoisista mikropölyhiukkasista standardin EN60312-1:2017 mukaisen sisäisen testin mukaan.

Koe vielä puhtaammat lattiat PowerPro-moppisuulakkeen avulla

Imuri ja moppi yhdessä ja samassa varsi-imurissa. Nyt voit varmistaa lattioidesi hygieenisen puhtauden PowerPro-moppisuulakkeella. Lisää hieman vettä pyöriviin liinoihin ja koe tahraton puhdistusteho.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta