Tuotetiedot

Uskomaton lopputulos pinnasta huolimatta Animal 700- varsi-imurilla, täydellinen valinta myös lemmikkien karvojen poistamiseen. Imurin valmistuksessan 60% käytetystä muovista on kierrätettyä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Erinomainen suorituskyky

Uskomaton lopputulos pinnasta huolimatta Animal 700- varsi-imurilla, täydellinen valinta myös lemmikkien karvojen poistamiseen. Imurin valmistuksessan 60% käytetystä muovista on kierrätettyä.

Kompakti ja kevyt, suorituskyvystä tinkimättä

Kevyt (vain 2,2 kg*) ja tehokas varsi-imuri tekee imuroinnista paljon helpompaa. Ergonominen ja kompakti imuri on helppo käsitellä.

*Imurin kokonaispaino PowerPro multi-surface -suulakkeella

Luokkansa*** paras puhdistusteho**

Nauti pölyttömästä lattiasta nopeasti ja helposti, suuren imutehon ja nopean maoottorin ansiosta.

**IEC 62885-4- ja IEC 62885-2, 2021 -standardien mukaisissa ulkoisissa testeissä laskettu lattian puhdistuksen keskitulos vastaa kohtia 5.2, 5.3 (molemmat suunnat), 5.4 ja 5.5 (molemmat suunnat). ​ ***Verrattuna kolmeen myydyimpään malliin 17 Euroopan maassa hintaluokassa 300–379 € (Gfk 2021)

Pitkäkestoinen ja pieni akku

Ergonominen ja kompakti malli, erinomainen suorituskyky. Uudistettu akku varmistaa entistäkin pidemmän käyttöajan – jopa 40-minuutin käyytöaika imurille, ja pelkälle käsi-osalle 50 min, yhdellä latauksella.**** ​

****Perustuu sisäiseen testiinIEC 62885-4 mukaisesti siten, että varsi-imuri on päällä miniminopeustilassa. Käsi-yksikkö irrotetaan, ja mittaus tehdään sille.

Tehokas ja pitkäikäinen moottori

Poista enemmän pölyä, roskia ja hienohiukkasia jokaisella siivouskerralla. Tehokkaan ja pitkäikäisen moottorin avulla loistavia tuloksia pinnasta riippumatta.

Sano hyvästi lemmikin karvoille PetPro+ -suulakkeen avulla

Jääkö lemmikin karvat kaikkialle? Ei hätää. PetPro+-suulake on suunniteltu erityisesti lemmikkien karvojen poistamiseen, Suulake poistaa karvat tehokkaasti myös sohvalta.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta