Tuotetiedot

Täydellinen allergia- ja lemmikkipaketti sisältää kaikki vaivattomaan puhdistukseen tarvittavat välineet. Näiden välineiden ja joustavan putkiyhdistelmän avulla yksikään auton ja kodin nurkka ei jää puhdistamatta. Sopii: Ergorapido ja Rapido varsi-imureille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Täydellinen allergia- ja lemmikkipaketti

Täydellinen allergia- ja lemmikkipaketti sisältää kaikki vaivattomaan puhdistukseen tarvittavat välineet. Näiden välineiden ja joustavan putkiyhdistelmän avulla yksikään auton ja kodin nurkka ei jää puhdistamatta.

Ulottuva

Trinity- ja pölyhuiskusuulakkeet on suunniteltu kodin vaikeimmin yllettävien kohtien saavuttamiseen. Joustava putki helpottaa puhdistusta entisestään. Kodin tai auton jokainen kohta on nyt puhdistettavissa.

Puhdasta ilman naarmuja

Pölyhuiskun pehmeä suojus on erittäin hellävarainen kaikille pinnoille. Taivutettava rakenne on entistä monipuolisempi ja mahdollistaa kodin herkimpien ja helpoimmin särkyvien esineiden puhdistuksen. Puhdista huolettomasti tietokoneiden näyttöjä, kasvien lehtiä ja muita herkkiä pintoja.

Turvallista puhdistusta

Pölyhuisku estää esineiden imeytymisen imurin sisään. Tämän ominaisuuden ansiosta voit puhdistaa jalokivirasioita, leluja ja Lego-palikoita ilman esineiden häviämisen riskiä.

Lemmikkieläinten karvojen erikoisosaaja

Lemmikkisuulakkeen pohjassa olevat kumiliuskat keräävät karvoja ja kuituja erilaisilta kangaspinnoilta. Liuskojen kulmittainen asettelu on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaseen karvojen noukkimiseen suulakkeen kaikissa liikkumasuunnissa. Ei vaadi kunnossapitotoimia käytön jälkeen.

Täydellinen paketti

- Todella ulottuva Trinity -lemmikkisuulake lemmikkieläinten karvojen imuroimiseen - Pölyn tehokkaasti vangitseva huiskusuulake hellävaraiseen puhdistamiseen - Taipuisa jatkoputki vaikeisiin ja ahtaisiin paikkoihin ylettämiseen - Sovitinosa Rapido-sarjan kanssa käytettäväksi

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta