Tuotetiedot

Aloituspaketti Pure D9 imurille. Sisältö: 4 kpl pusseja (E210S), 1 kpl Hygieniasuodatin E12 (EFH12), 1 kpl leikattava moottorisuodatin (EF54), 4 kpl raikastinrakeita (s-fresh citrus burst). Soveltuu: Pure D9, UltraOne, UltraOne Classic.

Tärkeimmät ominaisuudet

Pure D9 -imurin tarvikepaketti

Pure D9 -pakkauksessa on kaikki, mitä tarvitset noin yhden vuoden käyttöä varten. Paketti sisältää 4 s-bag® Ultra Long Performance -pölypussia, jotka antavat sinulle 80 % pidemmän käyttöiän ja 2 kertaa enemmän imuvoimaa kuin tavallinen paperipussi. Pussi on optimoitu Pure D9 -imuria varten antaen korkean suodatuksen erinomaisella ilmavirtauksella ja optimaalisella 5 litran kapasiteetilla. Pölypussi on riippumattoman testauslaitoksen TÜV Rheinland Groupin hyväksymä. s-bag® on varustettu Powerflow™ taittorakenteella, joka antaa enemmän kapasiteettia kuin litteä pussi. Pussin rakenne on joustava ja se on helppo sovittaa imurin pölypussikoteloon. s-bag pussi yhdessä Pure D9 -imurin ainutlaatuisen pölypussipidikkeen kanssa mahdollistaa mahdollisimman vähäisen kosketuksen pölyn kanssa. Alykäs, automaattisen sulku- ja vapautusmekanismi tekee pölypussin vaihtamisesta hygieenistä ja siistiä.

Hygiene s-filter™

Pakkaus sisältää Hygiene s-filter™ -suodattimen, joka kerää jopa kaikkein hienoimmat hiukkaset kuten siitepölyn, homeitiöt, pölypunkkien jätökset ja allergeenit.

s-fresh™

s-fresh™ -hajusterakeet levittävät kotiisi puhtaan ja miellyttävän sitrushedelmän tuoksun siivouksen aikana.

Moottorisuodatin

Moottorin suodatin, joka suojaa moottoria pölyhiukkasilta, antaen imurillesi pidemmän elinkaaren.

Pakkauksen sisältö

4 kpl s-bag® Ultra Long Performance pölypusseja, 1 kpl s-filter® Hygiene suodatin, 4 pussia s-fresh™ sitrusraikasteita ja 1 kpl moottorin suodatin

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta