Electrolux - Sarja - ESKD9

s-bag® Ultra Long Performance -pölypussia

PURED9 -pakkauksessa on kaikki, mitä tarvitset noin yhden vuoden käyttöä varten. Paketti sisältää 4 s-bag® Ultra Long Performance -pölypussia, jotka antavat sinulle 80 % pidemmän käyttöiän ja 2 kertaa enemmän imuvoimaa kuin keskimääräinen paperipussi. Pussi on optimoitu PURED9-mallia varten antaen korkean suodatuksen erinomaisella ilmavirtauksella ja optimaalisella kapasiteetilla, 5 litran pölypussi. Pölypussi on riippumattoman testauslaitoksen TÜV Rheinland Groupin hyväksymä. s-bag® on varustettu myös Powerflow™ ominaisuudella, joka on innovatiivinen sivutaitos. Tämä taitos antaa enemmän kapasiteettia kuin litteä pussi ja varmistaa, että se on joustava ja helppo sovittaa pölypussilokeroon. Pussi yhdessä PURED9:n uuden pölypussipitimen kanssa mahdollistaa myös mahdollisimman vähäisen kosketuksen pölyn kanssa sen älykkään ja automaattisen sulku- ja vapautustoiminnon ansiosta.

Electrolux - Sarja - ESKD9

Hygiene s-filter™

Pakkaus sisältää myös Hygiene s-filter™ -suodattimen, joka nappaa jopa kaikkein hienoimmat hiukkaset kuten siitepölyn, homeitiöt, pölypunkkien jätökset ja allergeenit.

Electrolux - Sarja - ESKD9

s-fresh™

Pakkauksessa on myös s-fresh™ -hajusterakeita, jotka antavat kodillesi puhtaan ja miellyttävän sitrushedelmän tuoksun siivouksen aikana.

Electrolux - Sarja - ESKD9

Moottorin suodattimella

Pakkaus on varustettu lisäksi moottorin suodattimella, joka suojaa imurisi moottoria pölyhiukkasilta, antaen imurillesi pidemmän elinkaaren.

Electrolux - Sarja - ESKD9

4x s-bag® Ultra Long Performance, 1 x s-filter® Hygiene, 4x s-fresh™ pussit sitrusraikaste ja 1 x moottorin suodatin

Tekniset tiedot

Päätiedot
  • Merkki: Electrolux
  • EAN-koodi: 7319599032235
Tuotedokumentteja
Ominaisuudet
Muut tiedot
  • Tuotenumero (PNC): 900 168 479
  • Merkki: Electrolux
  • EAN-koodi: 7319599032235
Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

{{ props.errorNickname }}

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Sarja - GSK1
GREEN Aloituspakkaus, UltraOne, UltraSilencer & ErgoSpace GREEN

GREEN-aloituspakkaus on täydellinen varustesarja uuteen GREEN-pölynimuriisi. Pakkaus sisältää: Neljä s-bag GREEN -innovatiivista pölypussia, jotka on valmistettu valkaisemattomasta luonnossa hajoavasta materiaalista, luonnonkumista ja uusiopahvista. Yhde...

Electrolux - Sarja - KIT10
Siivouskitti autoon

Autopakkaus – helppoon autonhoitoon Rapido- tai ErgoRapido-imuria käyttäen. Oletko kyllästynyt viemään autosi pesulaan aina, kun se kaipaa imurointia? Rapido- tai ErgoRapido autopakkauksen avulla auton perusteellinen puhdistaminen on mahdollista ilman teol...

Electrolux - Sarja - EWB
Carefree Box

Pidennä uuden Electrolux-pölynimurin takuu 5 vuoteen! Ostamalla uuden Electrolux-pölynimurin lisäksi Electrolux Carefree Boxin voit pidentää takuuajan kahdesta vuodesta viiteen vuoteen.

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi Electrolux -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi. 

Rekisteröi tuotteesi