Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Tarvikesetti - ESKD9

Pure D9 -imurin tarvikepaketti

Pure D9 -pakkauksessa on kaikki, mitä tarvitset noin yhden vuoden käyttöä varten. Paketti sisältää 4 s-bag® Ultra Long Performance -pölypussia, jotka antavat sinulle 80 % pidemmän käyttöiän ja 2 kertaa enemmän imuvoimaa kuin tavallinen paperipussi. Pussi on optimoitu Pure D9 -imuria varten antaen korkean suodatuksen erinomaisella ilmavirtauksella ja optimaalisella 5 litran kapasiteetilla. Pölypussi on riippumattoman testauslaitoksen TÜV Rheinland Groupin hyväksymä. s-bag® on varustettu Powerflow™ taittorakenteella, joka antaa enemmän kapasiteettia kuin litteä pussi. Pussin rakenne on joustava ja se on helppo sovittaa imurin pölypussikoteloon. s-bag pussi yhdessä Pure D9 -imurin ainutlaatuisen pölypussipidikkeen kanssa mahdollistaa mahdollisimman vähäisen kosketuksen pölyn kanssa. Alykäs, automaattisen sulku- ja vapautusmekanismi tekee pölypussin vaihtamisesta hygieenistä ja siistiä.

Electrolux - Tarvikesetti - ESKD9

Hygiene s-filter™

Pakkaus sisältää Hygiene s-filter™ -suodattimen, joka kerää jopa kaikkein hienoimmat hiukkaset kuten siitepölyn, homeitiöt, pölypunkkien jätökset ja allergeenit.

Electrolux - Tarvikesetti - ESKD9

s-fresh™

s-fresh™ -hajusterakeet levittävät kotiisi puhtaan ja miellyttävän sitrushedelmän tuoksun siivouksen aikana.

Electrolux - Tarvikesetti - ESKD9

Moottorisuodatin

Moottorin suodatin, joka suojaa moottoria pölyhiukkasilta, antaen imurillesi pidemmän elinkaaren.

Electrolux - Tarvikesetti - ESKD9

Pakkauksen sisältö

4 kpl s-bag® Ultra Long Performance pölypusseja, 1 kpl s-filter® Hygiene suodatin, 4 pussia s-fresh™ sitrusraikasteita ja 1 kpl moottorin suodatin

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Tarvikesetti - KIT10
Electrolux Auton puhdistustarvikesetti

Autopakkaus – helppoon autonhoitoon Rapido- tai ErgoRapido-imuria käyttäen. Oletko kyllästynyt viemään autosi pesulaan aina, kun se kaipaa imurointia? Rapido- tai ErgoRapido autopakkauksen avulla auton perusteellinen puhdistaminen on mahdollista ilman teol...

Electrolux - Tarvikesetti - KIT15
Electrolux Varsi-imuri

Ergorapidon/Rapidon lisäsuulakkeet, joiden avulla voi puhdistaa kätevästi kaikki kodin ja auton pinnat. Sisältää neljä eri lisävarustetta: 1) Imuilmalla tomiva BedPro-sulake tekstiilipinnoille 2) Herkkien pintojen harja 3) Rakosuulake 20 cm 4) Adapteri Ra...

Electrolux - Tarvikesetti - ESKC9
Electrolux Pölynimuri

Suodatinsetti pussittomalle Pure C9 imurille. Sisältö: 1 kpl Pure Advantage D11 suodatin), 1 kpl 3D-vaahtomuovisuodatin, 1 kpl raikastinrakeita (s-fresh citrus burst).

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi Electrolux -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi. 

Rekisteröi tuotteesi