Tuotetiedot

Pure Q9 varsi-imurin lisäsuulakkeet, joiden avulla voi puhdistaa kätevästi kaikki kodin ja auton pinnat. Sisältää neljä eri lisävarustetta: 1 kpl joustava katkosuulake, 1 kpl herkkien pintojen harjasuulake, 1 kpl rakosuulake 20 cm, 1 kpl pieni harja. Soveltuu: Pure Q9 ja Pure Q9-P.

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

Suuri auttaja

arvostellut MarketaV 23 maaliskuuta 2021 Käännetty kielestä tšekistä

Langattomalla WELL Q6 WQ61-46DB -pölynimurilla on kaunis moderni muotoilu, se on kevyt ja langaton. Irrotettava käsipölynimuri ja suoraan pölynimurin runkoon tallennetut lisälaitteet mahdollistavat imemisen korkeudessa tai muissa huonommassa paikassa.
Arvostin todella pyörivän harjan automaattisen puhdistuksen toimintaa. Paina vain poljinta ja pyörivään harjaan tarttuneet hiukset ovat yhtäkkiä kadonneet. Pienet täplät lattialla ovat hyvin näkyvissä LED-valaistuksen ansiosta. On hienoa, että pölynimuri on vapaasti seisova, voit laittaa sen mihin tahansa keskelle ylellisyyttä ja juosta tekemään mitä tarvitset. Jätesäiliö on erittäin helppo ottaa pois ja tyhjentää, et tarvitse pusseja, se pesee hyvin.
Pölynimurin ainoa haitta on, että se ei kestä pitkään. Se latautuu noin 4,5 tuntia ja kestää täydellä teholla noin 20-25 minuuttia. Mikä sinulla ei ole mahdollisuutta menestyä suuremman kenraalin tapauksessa. Silti se on hämmästyttävä, erittäin kompakti, vie melkein mitään tilaa ja voin vain suositella sitä.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • MarketaV suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Erinomainen auttaja lasten kotitalouden nopeaan puhdistamiseen

arvostellut Misha 02 joulukuuta 2020 Käännetty kielestä tšekistä

Välttämätön kotiapulainen. Pölynimuri yllätti minut hiljaisuudellaan, mutta myös imuteholla, joka huolehtii nopeasta puhdistuksesta ilman paljon vaivaa. Harkitun muotoilun ansiosta voit jättää pölynimurin huoneeseen, jossa on yleiskatsaus. Materiaalin keveys ja laatu on luotu täydellisesti, minkä vuoksi jopa lapsesi voivat imuroida. Arvostan pään valoa ja tehonsäätöä. Käsipölynimurin turboharja käsittelee leikkisästi kissan hiuksia kaikenlaisissa kankaissa. Arvostan päiden ja suodattimien helppoa puhdistusta.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  4
 • Laatu
  3
 • Misha suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Suulake/harja - ZE050
Electrolux Adapteri 36 mm suulake / 32 mm imuputki

Tämän sovittimen avulla Max-In-liitännällä varustetuissa imureissa, joissa on 36 mm:n ovaalin muotoinen putki, voidaan käyttää kaikkia 32 mm:n lisävarusteita, kuten SpeedyClean-, TurboBrush-, Parketto Clean- ja tekstiili-turbosuulaketta sekä 2G-liitäntää.

Electrolux - Suulake/harja - KIT11
Electrolux Perfect Care Delicate Care -puhdistussetti - Ø 36 mm imuputkeen

Delicate Care - Hellää huolenpitoa kodin kaikille pinnoille. Nämä lisätarvikkeet on suunniteltu erityiesesti arkoja pintoja ja tekstiilejä varten. Puhdistaa pölyn ja roskat herkiltä kohteista kuten verhoiluista, koriste-esineistä, lampunvarjostimista ja kai...

Electrolux - Suulake/harja - KIT12
Electrolux Perfect Care Clean & Tidy -puhdistussetti - Ø 36 mm imuputkeen

Clean & Tidy – Apuvälineet kaikkien pintojen puhdistamiseen kotona ja autossa. Erityisesti hankaliin, ahtaisiin ja vaativiin kohteisiin. Pure C9, Pure D9, Pure D8.2, UltraCaptic, UltraFlex (paitsi UFORIGIN, ZUFCLASSIC, ZUFCLASSIW), UltraOne, UltraOne Mini...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille