Tuotetiedot

Well H7 on täydellinen valinta kun vaadit erityisen suurta tehokkuutta. Korkea lämmitysteho ja tehokas toiminta jopa -30°C:n pakkasella. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine. WIFI-etähallinnalla voit säätää lämpötilan miellyttäväksi etänä. Energiatehokkuus A+++ lämmityksessä ja viilennyksessä.

Tärkeimmät ominaisuudet

A+++ lämmityksessä ja viilennyksessä

Well H7 -ilmalämpöpumppu lämmittää energiatehokkaasti suuremmankin tilan kodista tai tilavan kesäasunnon.

Etäohjaa puhelimestasi

Electrolux-mobiilisovellus mahdollistaa ilmalämpöpumpun etäohjauksen WiFi-yhteyden avulla. Voit säädellä kotisi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa.

Miellyttävää lämpöä jopa vaativissa -30 C° sääoloissa

Electrolux Well H7 -ilmalämpöpumppu toimii luotettavan tehokkaasti jopa -30 °C pakkasella. Lisäksi ilmalämpöpumpun kaksi ylläpitotoimintoa (8 tai 12 °C) takaavat esimerkiksi kesämökillä tasaisen lämpötilan alhaisella energiankulutuksella.

PureO2-suodatus antaa terveellisemmän sisäilman

PureO2-ilmanpuhdistusjärjestelmä ja 3M 4in1 -suodatin auttavat poistamaan ilmasta pienhiukkasia, allergeenejä, hajuja, homeita, bakteereja ja viruksia. Well H7 -lämpöpumpussa on myös ionisaattoritoiminto. Nämä kaikki yhdessä varmistavat mahdollisimman puhtaan ja terveellisen sisäilman.

Hiljainen ja huomaamaton

Nauti rauhallisesta ympäristöstä. Alhainen ja miellyttävä äänitaso on tärkeä ominaisuus, kun ilmalämpöpumppu on jatkuvasti käytössä asuintiloissa.

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

4

Toimii!

arvostellut Larzzu 20 lokakuuta 2021

Laite ollut nyt n. 1kk käytössä ja olen tyytyväinen käytön helppouteen ja laitteen lämmitystehoon. Sisäyksikkö hiemat naksahtelee ja natisee joka hieman häiritsee jos muuten on hiljaista.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  4
 • Larzzu suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Hyvin lämmittää

arvostellut eezau 21 marraskuuta 2019

Hiljainen ja lämmitys toimii hyvin. Yö-moodi välillä jättää sen alimman lämpötilan päälle vaikka pitäisi palautua sekä joskus puhaltaa todella paljon lämmintä vaikka on säädetty parikin astetta alemmas mitä pumpun oma lämpötilamittari näyttää. Firmware päivitys olisi hyvä saada.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • eezau suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Ilmalämpöpumppu - EPN12V78HWI
WELL H7 Ilmalämpöpumppu

Well H7 on täydellinen valinta kun vaadit erityisen suurta tehokkuutta. Korkea lämmitysteho ja tehokas toiminta jopa -30°C:n pakkasella. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine. WIFI-etähallinnalla voit säätää lämpötilan miellyttäväksi etänä. Energiatehokkuus ...

Electrolux - Ilmalämpöpumppu - EPN09C58HWI
Well H5 Ilmalämpöpumppu

Well H5 lämpöpumpu on energiatehokas ratkaisu kaikkiin vuodenaikoihin. Energialuokka A+++ lämmityksessä ja A++ jäähdytyksessä. Toimii tehokkaasti ja luotettavasti jopa -30°C pakkasella. PureO2-ilmanpuhdistusjärjestelmä auttaa poistamaan ilmasta allergeeneja...

Electrolux - Ilmalämpöpumppu - EPN12C58HWI
Well H5 Ilmalämpöpumppu

Well H5 lämpöpumpu on energiatehokas ratkaisu kaikkiin vuodenaikoihin. Energialuokka A++ sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä. Toimii tehokkaasti ja luotettavasti jopa -30°C pakkasella. PureO2-ilmanpuhdistusjärjestelmä auttaa poistamaan ilmasta allergeene...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi Electrolux -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi. 

Rekisteröi tuotteesi