Tuotetiedot

Innovatiivinen ilmanpuhdistin, jonka voi sijoittaa seinälle tai lattialle. Automaattinen tehonsäätö anturin mittaaman hiukkastason mukaan. Ohjaus kätevästi Wellbeing-mobiilisovelluksen avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA51-303WT

Suorituskykyistä ilmanpuhdistusta. Suunniteltu tarpeisiisi

Nauti puhtaammasta kodista monitasoisen ilmanpuhdistimemme avulla. Se on suunniteltu asetettavaksi lattialle tai tilan säästämiseksi ripustettavaksi seinälle. Etupaneelin Kvadrat1-tekstiilikansi mahdollistaa tyylikkään räätälöinnin sisustuksen mukaan.

1. Räätälöidyt varusteet, myynnissä erikseen

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA51-303WT

Viimeistelty ilme kotiisi

Well A5 -ilmanpuhdistimen erottuva, nykyaikainen muotoilu on suunniteltu sulautumaan ympäristöönsä, olipa kyseessä sitten makuuhuone tai mikä tahansa muu huone. Äänitaso on vain 24 db(A), mikä vastaa kevyttä sadetta 2), joten laite on suunniteltu siten, ettei se häiritse kodin tunnelmaa. 2) Äänenpaine pienimmällä puhallusnopeudella mitattuna 1 metrin päästä laitteen edestä.

2) Äänenpaine pienimmällä puhallusnopeudella mitattuna 1 metrin päästä laitteen edestä.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA51-303WT

Kannettava ja mukautuva ilmanpuhdistin

Siirrä yhdellä kädellä kevyesti kannettava – tarvikkeet erikseen hankittavassa setissä3 – Well A5 -puhdistin tarpeen mukaaan eri paikkaan kotonasi ja räätälöi se mieleiseksesi3. Kahden jalan ansiosta laite pysyy pystyssä lattialla, tai jos haluat säästää lattiatilaa, ripusta se seinälle.

3) Räätölöidyt tarvikkeet (kahva, suojukset, jalat) myynnissä erikseen

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA51-303WT

Tehokas kolmitasoinen ilmanpuhdistus

Kolmitasoinen ilmanpuhdistusjärjestelmä kerää jopa 99,93 % hiukkasista, jotka ovat kooltaan vain 2,5 mikrometriä (μm) (PM2.5) 4)

4) Perustuu ulkopuolisen tahon vuonna 2020 suorittamiin, GB/T 14295-2008  -standardien mukaisiin testeihin.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA51-303WT

360 asteen ilmavirtausjärjestelmä

Well A5 -ilmanpuhdistimen ilmavirtausjärjestelmässä on 360 asteen ilmanotto, joka kiertää etupaneelin reunan joka puolelta, sekä 3D-puhallin ja edistyksellinen ilmansuodatus.

5) Perustuu vuonna 2020 sisäisesti suoritettuihin ANSI-AHAM AC-1-2019 -standardin mukaisiin testeihin. Puhdistusaika perustuu testiin, joka tehtiin suurimmalla puhallinnopeudella 10 m²:n huoneessa.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA51-303WT

Pysy yhteydessä ja pidä hallinnassa

Hallitse ja aikatauluta erityisia puhdistusjaksoja Electrolux Wellbeing -sovelluksen kautta. Hiukkasia (PM1, 2.5, 10) tarkkailevilla antureilla varustettu Well A5 -ilmanpuhdistin säätelee Smart-toimintatilassa puhdistusnopeuttaan havaittujen arvojen mukaisesti.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet
Näkymä rannalle ja kallioille