Tuotetiedot

Siirrettävä Comfort 600 -ilmastointilaite viilentää ilmaa, ja on erittäin hiljainen.Uudistettu Electrolux-sovellusta on helppo käyttää ja ikkunasarja on vaivaton asentaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Helppo, etäohjattava tapa pysyä viileänä

Siirrettävä Comfort 600 -ilmastointilaite viilentää ilmaa, ja on erittäin hiljainen.Uudistettu Electrolux-sovellusta on helppo käyttää ja ikkunasarja on vaivaton asentaa.

Helppo asentaa ikkunasarjan kanssa, helppo hallita sovelluksella

Ikkunasarja on helppo asentaa, viilentää täydellisesti koko kesän ajan. Aseta haluamasi lämpötila, ajasta suosikkitilasi etänä Electrolux-sovelluksessa.

Optimoitu energiankulutus

Siirrettävä ilmastointilaitteemme tarjoaa ylivoimaisen, energiatehokkaan jäähdytyksen. Premium-ikkunasarjallamme¹ voit säästää jopa 28 % enemmän energiaa vähempien vuotojen ansiosta². ¹ Premium-ikkunasarja myydään erikseen.

² Jos huoneen lämpötila on 26 °C ja tavoite 20 °C, säästät jopa 28 % asetetun lämpötilan saavuttamiseen käytettävästä energiasta, kun käytät Premium-ikkunasarjaa. Sisäinen testi tehty 14 m²:n huoneessa 4 tunnin ja 30 minuutin sisällä. Suhteellinen ilmankosteus 60 % ja ulkolämpötila 30 °C

Viileää ilmaa, hiljaista mukavuutta.

Koe tehokas, viileä ilmavirtaus ja nauti hiljaisesta käyttömukavuudesta matalan 64 dB(A):n³ äänitason ansiosta. ³Perustuu melumittausten standardiin: EN 12102-2013

Mukavuutta nopeasti

Viileyttä ja mukavuutta nopeasti. Käytä Premium-ikkunasarjaa¹, niin voit nauttia viilennyksestä jopa 60 % lyhyemmässä ajassa². ¹Premium-ikkunasarja myydään erikseen.

² Jos huoneen lämpötila on 26 °C ja tavoite 24 °C, tavoitelämpötila saavutetaan 8 minuutissa Premium-ikkunasarjalla ja 20 minuutissa ilman ikkunasarjaa. Sisäinen testi tehty 14 m²:n huoneessa. Suhteellinen ilmankosteus 60 % ja ulkolämpötila 30 °C.

Kestävä ratkaisu vähentää ilmastovaikutuksia

Ympäristöystävällisempi ratkaisu: Käytetty jäähdytysaine on ympäristöystävällinen R290-kaasu, joka vähentää siirrettävän ilmastointilaitteen ilmaston lämmityspotentiaalia (GWP) 99,8 % verrattuna R410a:ta käyttäviin siirrettäviin ilmastointilaitteisiin.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta