Tuotetiedot

Sisustussarja Well A5- ja A7-ilmanpuhdistimille - Pohjoismainen metsä

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Air Purifier - EKITW1

Sisustussarja Well A5- ja A7-ilmansuodattimille - Pohjoismainen metsä

Tee tyyliäsi täydentävästä ilmanpuhdistimesta osa kotisi sisustusta.

Electrolux - Air Purifier - EKITW1

Täydennä tyyliäsi sisustussarjalla  

Omaa tyyliä täydentävä sisustussarja sisältää ensiluokkaisen kangassuojuksen, puisen jalkaparin ja kahvan, jotka sopivat kotisi sisustukseen.

Electrolux - Air Purifier - EKITW1

Suojus kierrätettyä ensiluokkaista kangasta

Tämä kauniisti kuvioitu KVADRATin kokonaan kierrätyspulloista valmistama polyesterikangas on valittu täydentämään mitä tahansa A5- ja A7-mallia ja muuttamaan sen osaksi kodin sisustusta.

Electrolux - Air Purifier - EKITW1

Keinonahkakahva

Tee ilmanpuhdistimestasi helpommin kannettava. Kokonaan synteettisistä materiaaleista ja ilman eläinperäisiä tuotteita valmistettu

Electrolux - Air Purifier - EKITW1

Puiset jalat savustettua tammea

Savustetusta tammesta valmistetut puiset jalat pehmeällä mattapinnoitteella korostavat luonnollista puun pintarakennetta ja tekevät ilmanpuhdistimesta luonnollisemman näköisen. Valmistettu FSC:n sertifioimasta vastuullisesti hoidetussa metsässä kasvatetusta korkealuokkaisesta puusta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Uusimmat

Uusimmat

Hyödyllisin

Korkein arvosana

Alhaisin arvosana

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5
Käännetty kielestä puolasta
arbe22 02 maaliskuuta 2022

Kun ostat ilmanpuhdistimen asuntoon ennen remonttia, mutta se ei vastaa väriä remontin jälkeen

Ostin jokin aika sitten WA7-ilmanpuhdistimen. Asunto on noin 50m2, joten se on enemmän kuin tarpeeksi. Varsinkin kun sitä voi siirtää vapaasti. Asun alueella, jossa on vielä savua ja paljon rakennustyömaita, joten syys/talvikaudella ei voi liikkua ilman puhdistamoa.
Kuten monet muutkin eristyksissä istuvat ihmiset, päätin, että asuntoon voisi virkistäytyä. Ja tässä oli pieni ongelma, yhtä esteettinen kuin tekninenkin. Harmaa puhdistusaine harmaiden seinien taustalla hävisi visuaalisesti täysin ja siihen jouduin törmäämään useita kertoja. Jopa pienillä koirillani oli ongelma, kun he törmäsivät häneen asunnon ympärillä järjestettävien kilpailujen aikana.
Olin erittäin iloinen kuullessani, että puhdistajaani on saatavilla koristesarjoja. Valitsemani vihreä setti muuttaa laitteen ulkoasun täysin! Se on täydellisessä kontrastissa seinien värin kanssa ja tekee siitä mahdottomaksi sivuuttaa. Itse kokoamisprosessi on hyvin yksinkertainen. Suhteellisen alhaisella hinnalla sain käytännössä uuden puhdistajan. Melkein.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • arbe22 suosittelee tätä tuotetta

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • arbe22 suosittelee tätä tuotetta

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ6
Electrolux Ilmansuodatin

Pure A9 ilmanpuhdistimen suodatin BREEZE360 (600 CADR). Breeze-suodatin on optimoitu pienhiukkasten poistoon, mutta sen lisäksi se suodattaa ilmasta kaasumaisia epäpuhtauksia ja eliminoi suodattimeen kertyneitä yleisimpiä kotiympäristön bakteereja. Pure A9 ...

Electrolux - Air Purifier - EFDFRH6
Electrolux Ilmansuodatin

Pure A9 ilmanpuhdistimen suodatin FRESH360 (600 CADR). Fresh-suodattimessa on erityisen paksu kerros aktiivihiiltä, joka poistaa hajuja ja kaasumaisia epäpuhtauksia. Poistaa pienhiukkasia ja eliminoi suodattimeen kertyneitä kotiympäristön bakteereja. Pure A...

Electrolux - Air Purifier - EFDFRH4
Electrolux FRESH360 Odour Protect suodatin - Pure A9 ilmanpuhdistin

Pure A9 ilmanpuhdistimen suodatin FRESH360 (400 CADR). Fresh-suodattimessa on erityisen paksu kerros aktiivihiiltä, joka poistaa hajuja ja kaasumaisia epäpuhtauksia. Poistaa pienhiukkasia ja eliminoi suodattimeen kertyneitä kotiympäristön bakteereja. Pure A...

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet
Näkymä rannalle ja kallioille