Tuotetiedot

Flow A3 ilmanpuhdistimen suodatin Breeze. Pienhiukkassuodatus, bakteerisuodatus ja aktiivihiili. Vaihdetaan uuteen noin 12 kk välein. Flow A3 malli: FA31-201GY.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Air Purifier - EFFBRZ2

BREEZE A3 Complete -ilmansuodatin

BREEZE A3 -suodatin luo tunteen luonnollisesta, puhtaasta ilmasta täydellisellä yhdistelmällä pienhiukkasten suodatusta ja epämiellyttävien hajujen poistoa.

Perusteellinen suodatusteho

A3-suodattimet varmistavat hiukkasten optimaalisen suodatuksen kahden erittäin tehokkaan esteen kautta. Ohut verkkokerros vangitsee suurempia hiukkasia, kuten pölyä, nukkaa ja hiuksia, ja se voidaan harjata tai imuroida helposti. Laskostettu sisäkerros ja erittäin hieno suodatinmateriaali vangitsevat pieniä, jopa 0,3 mikronin kokoisia hiukkasia, keräten tehokkaasti mikroskooppiset ilmassa olevat aineet, kuten PM2.5-mikropöly, allergeenit, siitepöly ja muut ärsyttävät aineet.

Vangitsee epämiellyttäviä hajuja.

A3-suodattimissa on kerros erittäin huokoisia aktiivihiilipellettejä, jotka poistavat tehokkaasti kotiympäristön tyypillisiä hajuja sekä kaasuja. Haihtuvat orgaaniset yhdisteet, jotka tuottavat lemmikkeihin, roskiin ja ruoanlaittoon liittyviä hajuja sekä jopa kemikaalien, kuten formaldehydin, asetaldehydin ja ammoniakin hajuja, poistetaan tehokkaasti.

Antibakteerinen suoja.

Suojaus ilmassa leviäviltä bakteereilta on ensiarvoisen tärkeää terveellisemmän kotiympäristön luomisessa. A3-suodattimet poistavat jopa 99,9 % haitallisista bakteereista, auttaen sinua ja perhettäsi hengittämään hieman helpommin.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ6
Electrolux Ilmansuodatin

Pure A9 ilmanpuhdistimen suodatin BREEZE360 (600 CADR). Breeze-suodatin on optimoitu pienhiukkasten poistoon, mutta sen lisäksi se suodattaa ilmasta kaasumaisia epäpuhtauksia ja eliminoi suodattimeen kertyneitä yleisimpiä kotiympäristön bakteereja. Pure A9 ...

Electrolux - Air Purifier - EFDFRH6
Electrolux Ilmansuodatin

Pure A9 ilmanpuhdistimen suodatin FRESH360 (600 CADR). Fresh-suodattimessa on erityisen paksu kerros aktiivihiiltä, joka poistaa hajuja ja kaasumaisia epäpuhtauksia. Poistaa pienhiukkasia ja eliminoi suodattimeen kertyneitä kotiympäristön bakteereja. Pure A...

Electrolux - Air Purifier - EFDFRH4
Electrolux FRESH360 Odour Protect suodatin - Pure A9 ilmanpuhdistin

Pure A9 ilmanpuhdistimen suodatin FRESH360 (400 CADR). Fresh-suodattimessa on erityisen paksu kerros aktiivihiiltä, joka poistaa hajuja ja kaasumaisia epäpuhtauksia. Poistaa pienhiukkasia ja eliminoi suodattimeen kertyneitä kotiympäristön bakteereja. Pure A...

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet
Näkymä rannalle ja kallioille