Tuotetiedot

Siirrettävän ilmastointilaitteen ikkuna-asennussarja. Tiivistää ilmastointilaitteen ulospuhallusaukon ja estää lämpimän ulkoilman pääsyn sisälle. Sopii useimpiin ikkunatyyppeihin ja voidaan käyttää myös oviasennuksessa (maksimikorkeus 220 cm). Helppo ja nopea kiinnitys tarrakiinnikkeiden avulla. Materiaali: kangas. Sopii kaikkin siirrettäviin ilmastointilaitteisiin. Sisältää: 1x suorakaide 140x30 cm, 1x suorakaide 80x30 cm, 2x kolmio 100x30 cm, 50 tarranauhakiinnikettä.
Lue lisää
Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWK03
Electrolux Ilmastointilaite

Premium ikkuna-asennussarja. Nopea ja kätevä asennus teleskooppisesti säätyvän rakenteen ansiosta. Mukana tulevilla lisälaajennusosilla mittaa voi kasvattaa 147 cm saakka. Electrolux Chill Flex Pro, Well P7 ja kaikki siirrettävät ilmastointilaitteet, joiden...

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWK04
Electrolux Ilmastointilaite

Premium ikkuna-asennussarja siirrettäviin ilmastointilaitteisiin, joiden poistoilmaputken halkaisija on 150 mm. Pituus 56-147 cm (teleskooppivarsi). Pakkaus sisältää: 1x ikkunan liukusarja 1x 1x ikkunan liukusarjan liitin 1x poistoilmaputken harmaa suoja (h...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille