Tuotetiedot

Siirrettävän ilmastointilaitteen ikkuna-asennussarja. Tiivistää ilmastointilaitteen ulospuhallusaukon ja estää lämpimän ulkoilman pääsyn sisälle. Sopii useimpiin ikkunatyyppeihin ja voidaan käyttää myös oviasennuksessa (maksimikorkeus 220 cm). Helppo ja nopea kiinnitys tarrakiinnikkeiden avulla. Materiaali: kangas. Sopii kaikkin siirrettäviin ilmastointilaitteisiin. Sisältää: 1x suorakaide 140x30 cm, 1x suorakaide 80x30 cm, 2x kolmio 100x30 cm, 50 tarranauhakiinnikettä.
Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWS01

Universaali ikkunantiivistesarja ilmastointilaitteille,

Siirrettävän ilmastointilaitteen ikkuntiiviste, helppo asentaa tarranauhakiinnikkeillä.Tiiviste parantaa ilmastointilaitteen tehokkuutta estämällä ulkoilman sisäänvirtauksen. Sopii ikkunoihin, oviin ja liukuoviin jotka ovat valmistettu alumiinista, puusta ja PVC:stä. Sopii kaikkiin ilmastointilaitteisiin jossa poistoilmaputken halkaisija on 150mm.

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWS01

Maksimaalinen teho ilmastointilaitteesta.

Estää ulkoilman sisäänvirtauksen.

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWS01

Joustava käyttö.

Sopii ikkunoihin, oviin ja liukuoviin jotka ovat valmistettu alumiinista, puusta ja PVC:stä. Sopii kaikkiin ilmastointilaitteisiin jossa poistoilmaputken halkaisija on 150mm.

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWS01

Helppo asentaa

Helppo asentaa tarrakiinnikkeillä.

Sopii kaikkiin ilmastointilaitteisiin jossa poistoilmaputken halkaisija on 150mm.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet
Näkymä rannalle ja kallioille