Tuotetiedot

Siirrettävän ilmastointilaitteen ikkuna-asennussarja. Tiivistää ilmastointilaitteen ulospuhallusaukon ja estää lämpimän ulkoilman pääsyn sisälle. Sopii useimpiin ikkunatyyppeihin ja voidaan käyttää myös oviasennuksessa (maksimikorkeus 220 cm). Helppo ja nopea kiinnitys tarrakiinnikkeiden avulla. Materiaali: kangas. Sopii kaikkin siirrettäviin ilmastointilaitteisiin. Sisältää: 1x suorakaide 140x30 cm, 1x suorakaide 80x30 cm, 2x kolmio 100x30 cm, 50 tarranauhakiinnikettä.
Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Universaali ikkunantiivistesarja ilmastointilaitteille,

Siirrettävän ilmastointilaitteen ikkuntiiviste, helppo asentaa tarranauhakiinnikkeillä.Tiiviste parantaa ilmastointilaitteen tehokkuutta estämällä ulkoilman sisäänvirtauksen. Sopii ikkunoihin, oviin ja liukuoviin jotka ovat valmistettu alumiinista, puusta ja PVC:stä. Sopii kaikkiin ilmastointilaitteisiin jossa poistoilmaputken halkaisija on 150mm.

Maksimaalinen teho ilmastointilaitteesta.

Estää ulkoilman sisäänvirtauksen.

Joustava käyttö.

Sopii ikkunoihin, oviin ja liukuoviin jotka ovat valmistettu alumiinista, puusta ja PVC:stä. Sopii kaikkiin ilmastointilaitteisiin jossa poistoilmaputken halkaisija on 150mm.

Helppo asentaa

Helppo asentaa tarrakiinnikkeillä.

Sopii kaikkiin ilmastointilaitteisiin jossa poistoilmaputken halkaisija on 150mm.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta