Tuotetiedot

Työkaluton asennus sivuilta saranoituihin ikkunoihin, mikä mahdollistaa nopeamman ja energiatehokkaamman huoneen viilennyksen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Premium-ikkunasarja

Työkaluton asennus sivuilta saranoituihin ikkunoihin, mikä mahdollistaa nopeamman ja energiatehokkaamman huoneen viilennyksen.

Pikakiinnikkeet ja laajennettavat kangassivusuojukset mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen. Suunniteltu pitämään lämmin ilma ulkona, mikä säästää jopa 28 % energiaa ja viilentää huoneen jopa 50 % nopeammin.

Säästä energiaa

Säästä jopa 28 % energiaa*, kun viilennät huoneen pitämällä viilennetyn ilman sisällä ja lämmin ilman ulkona.

*Jos huonelämpötila on 26 °C ja tavoite 20 °C, Premium-ikkunasarja säästää jopa 28 % energiaa asetetun lämpötilan saavuttamiseksi. Sisäinen testi A-luokituksen saaneella Electrolux 9K -mallilla, 14m2 huoneessa, jonka suhteellinen ilmankosteus oli 60 % ja ulkolämpötila 30 °C, 4,5 tunnin aikana.

Nopeampi viilennys ja lämmitys

Saavuta asetettu lämpötila yli puolet nopeammin* uuden ikkunasarjan avulla (verrattuna vakioikkunasarjaan / ikkunasta ulos johdettavaan letkuun).

*Jos huoneen lämpötila on 26 °C ja tavoite 24 °C, tavoite saavutetaan 19 minuutissa Premium-ikkunasarjalla ja 47 minuutissa ilman sarjaa. Sisäinen testi suoritettu 14m2 huoneessa. Suhteellinen ilmankosteus oli 60 % ja ulkolämpötila 30 °C. Testauksessa käytettiin A-luokan Electrolux 9K -mallia.

Nopea asennus ilman työkaluja

Innovatiivinen ikkunasarjan suunnittelu mahdollistaa nopean ja saumattoman asennuksen sekä purkamisen ilman työkaluja tai teippiä.

Säädettävä ja mukautuva

Hyvin säädettävillä teleskooppisilla tiivistelevyillä, kangaspaneeleilla ja sisään vedettävillä puristimilla varustettu ikkunasarja sopii leveydeltään ja korkeudeltaan erilaisiin saranoituihin ikkunoihin. Sopii kaikkiin kannettaviin 15 cm halkaisijan letkulla varustettuihin ilmastointilaitteisiin.

Yhteensopiva

Yhteensopiva kaikkien kannettavien, halkaisijaltaan 15 cm:n kokoisella poistoletkulla varustettujen ilmastointilaitteiden kanssa

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta