Tuotetiedot

Työkaluton asennus sivuilta saranoituihin ikkunoihin, mikä mahdollistaa nopeamman ja energiatehokkaamman huoneen jäähdytyksen.
Pikakiinnikkeet ja laajennettavat kangassivusuojukset mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen. Suunniteltu pitämään lämmin ilma ulkona, mikä säästää jopa 28 % energiaa ja jäähdyttää huoneen jopa 50 % nopeammin.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWKIT5

Energiaa säästävä

Säästä jopa 28 % energiaa*, kun jäähdytät huoneen pitämällä viilennetyn ilman sisällä ja lämpimän ilman ulkona.

*Jos huonelämpötila on 26 °C ja tavoite 20 °C, Premium-ikkunasarja säästää jopa 28 % energiaa asetetun lämpötilan saavuttamiseksi. Sisäinen testi A-luokituksen saaneella Electrolux 9K -mallilla, 14m2 huoneessa, jonka suhteellinen ilmankosteus oli 60 % ja ulkolämpötila 30 °C, 4,5 tunnin aikana.

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWKIT5

Nopeampi jäähdytys ja lämmitys

Saavuta asetettu lämpötila alle yli puolet nopeammin* uuden ikkunasarjan avulla (verrattuna vakioikkunasarjaan / ikkunasta ulos johdettavaan letkuun).

*Jos huoneen lämpötila on 26 °C ja tavoite 24 °C, tavoite saavutetaan 19 minuutissa Premium-ikkunasarjalla ja 47 minuutissa ilman sarjaa. Sisäinen testi suoritettu 14m2 huoneessa. Suhteellinen ilmankosteus oli 60 % ja ulkolämpötila 30 °C. Testauksessa käytettiin A-luokan Electrolux 9K -mallia.

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWKIT5

Nopea työkaluton asennus

Innovatiivinen ikkunasarjan suunnittelu mahdollistaa nopean ja saumattoman asennuksen sekä purkamisen ilman työkaluja tai teippiä.

Electrolux - Ilmastointilaitteen asennus - EWKIT5

Erittäin säädettävä ja mukautuva

Hyvin säädettävillä teleskooppisilla tiivistelevyillä, kangaspaneeleilla ja sisään vedettävillä puristimilla varustettu ikkunasarja sopii leveydeltään ja korkeudeltaan erilaisiin saranoituihin ikkunoihin. Sopii kaikkiin kannettaviin 15 cm halkaisijan letkulla varustettuihin ilmastointilaitteisiin.

Yhteensopiva

Yhteensopiva kaikkien kannettavien, halkaisijaltaan 15 cm:n kokoisella poistoletkulla varustettujen ilmastointilaitteiden kanssa

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet
woman on couch with mobile phone