Electrolux Masterpiece Collection

Electrolux Masterpiece collection

ELECTROLUX MASTERPIECE COLLECTION

Luo omia mestariteoksia

Maistuva mustikkasmoothie

Maistuva mustikkasmoothie

Smoothie on klassinen välipala, jota voi muunnella mieltymystensä mukaan. Tässä on herkullinen vaihtoehto, joka syntyy nopeasti ravinteikkaasta mustikasta ja samettisesta avokadosta.

Tutustu reseptiin

Ravinteikas kookosvesismoothie

Tämä suosikkismoothie on sekä terveellinen että hyvänmakuinen. Kookosvesi maistuu raikkaalta ja sisältää kivennäisaineita ja elektrolyyttejä, jotka auttavat muun muassa palauttamaan kehon nestetasapainon. Kylmä ja kuohkea smoothie syntyy, kun sekoitat kookosveden pakastemansikoihin.

Tutustu reseptiin
Ravinteikas kookosvesismoothie

Masterpiece Collection

Pinaattivihersmoothie

Pinaattivihersmoothie

On monta syytä juoda hyvää vihersmoothieta, jossa on pinaattia. Vihreiden lehtien lisääminen smoothiehen on hyvä tapa nauttia vihanneksia ja tankata sitä kautta kehoonsa vitamiineja ja ravintoaineita.

Tutustu reseptiin

Mangoisa proteiinismoothie

Nauti auringonkeltaisen, kesänmakuisen smoothien voimasta! Proteiinimaitoa löytyy maitohyllystä. Se on täydellinen täyttävä proteiinilisä, joka sopii smoothieihin, ja kun siihen lisätään makeaa mangoa, saat lisäksi tuhdin kuitu- ja vitamiiniannoksen.

Tutustu reseptiin
Mangoisa proteiinismoothie
Kesäinen mansikkasmoothie

Kesäinen mansikkasmoothie

Tämä maukas kesäsmoothie on kaikenikäisten suosikki. Valmistamiseen kuluu vain muutama minuutti, ja tuloksena on täydellinen välipala tai aamiaisen täydentäjä. Ohjeessa käytetty jogurtti antaa smoothielle kermaisen koostumuksen, ja juoma pitää sinut kylläisenä pitkään.

Tutustu reseptiin

Lehtitaikinapaistos kantarelli- tapenaden ja Kalix-mädin kera

Mikään ei muistuta sinua Ruotsista paremmin kuin Kalix-mäti ja ruotsalaisista metsistä käsin kerätyt sienet. Tutustu parhaimpien ruotsalaisten ruokien salaisuuksiin tämän lehtitaikinareseptin avulla – ja valmista ne taidokkaasti Masterpiece-mallistolla.

Näytä resepti

 

Täyteläinen maalaiskeitto kikherne-paprikasoseen kera

Ei ole mikään ihme, että “haute cuisine” on ranskalainen sana, sillä useimmat maailman Michelin-tähden ravintoloista sijaitsevat Ranskassa. Ensiluokkaisten aterioiden valmistaminen ei kuitenkaan vaadi kymmentä ruokalajia. Jopa yksinkertainen ruokalaji, kuten tämä maalaiskeitto, voi maistua kolmen tähden aterialta, kun käytät tarkoin valittuja aineksia ja ensiluokkaisia välineitä.

Näytä resepti