Tutustu

Keittiön pienlaitteisiin

Masterpiece Collection™ -tehosekoittimet
SELKEÄ MUOTOILU

Ensiluokkaiset materiaalit ja tyylikkäät pyyhkimällä puhdistuvat pinnat tarjoavat keittiöösi tyyliä ja tehoa

Monitoimikoneen käyttöpaneelin selkeä muotoilu

Tutustu Masterpiece Collection™ -mallistoon

Masterpiece Collection™ on maailman parhaimpien kokkien inspiroima. Tehosekoittimet sisältävät älykkäitä ominaisuuksia jokaiseen keittiöön, kuten titaanipäällystetyt TruFlow® -terät. Vankkarakenteiset ja kestävät tehosekoittimet silppuavat, soseuttavat ja vatkaavat kovimmatkin ainekset kerta toisensa jälkeen.

Keittiön työtasolla oleva tehosekoitin

Tarkkaa sekoitusta,
maksimaaliset maut

Tehosekottimellamme valmistat luonnollisia makuja runsaasti sisältäviä smoothie-juomia. Aineksien lämpötilaa nostavista nopeista tehosekoittimista poiketen hedelmät pysyvät viileinä sekoituksen aikana älykkään PowerTilt® -muotoilun ja hitaamman moottorin ansiosta. Tuoreiden hedelmien ja vihannesten luonnolliset ravintoaineet säilyvät täten paremmin. Se ei murskaa myöskään siemeniä, jolloin niistä ei jää katkeraa makua smoothie-juomaan.

Vihreistä vihanneksista vasta valmistettua smoothie-juomaa lasikannussa, jossa on pilli

Tee hyvä vihersmoothie

Tee vaikutus vieraisiin herkullisella ja terveellisellä alkudrinkillä, inspiroidu tekemään mielenkiintoisempi kattaus ja lue lisää sosiaalisesta AirDine -ateriapalvelusta.

Silppua, viipaloi, sekoita ja vatkaa

Kaikkiin ruoanlaittotekniikkoihin erityisesti suunniteltu terä- ja sekoitinvalikoima

Kermaa vatkaava Immersion-tehosekoitin

Parhaat ainekset. Maukkaimmat lopputulokset.

Etsimme parhaat ainekset Ranskan koskemattomasta ja kauniista luonnosta. Valmistimme niistä täyteläisen vihanneskeiton kikhernesoseella. Katsele videoreseptimme ja valmista tämä herkullinen ruoka perheellesi ja ystävillesi.

Keittiön työtasolla oleva monitoimikone

Täydellistä ruoanvalmistusta

PowerTilt® – yksinkertainen muotoiluominaisuus, jolla on suuri vaikutus. Ei enää kannun pyörittämistä ruokien sekoittamiseksi. Masterpiece Collection™ -monitoimikoneemme on kalteva niin, että ainekset siirtyvät automaattisesti teriä kohti. Tämä tarkoittaa, että kaikki ainekset sekoittuvat tasaisesti ja nopeasti.

Electrolux Expressionist Collection

Electroluxin Expressionist- ja Assistent-keittiösarjat

Makua jokapäiväiseen elämään. Expressionist-keittiösarja on luotu yksilölliseen ruoanlaittoon: sen avulla voit vapauttaa luovuutesi keittiössä. Älykkäillä ja innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettu valikoima tuo lisämakua jokapäiväiseen ruoanlaittoon – sen avulla voit esimerkiksi asettaa tarkalleen oikean teen lämpötilan tai säätää leivän paahtumistason oman makusi mukaan. Assistent-keittiösarjallamme hyödynnät leipomisen koko potentiaalin keittiössäsi.

Täydelliseen uusien makujen hallintaan

Masterpiece Collection -laitteilla valmistat unohtumattomia makuelämyksiä

Lehtitaikinapaistokset ovat täydellisiä alkupaloja

Lehtitaikinapaistos kantarellitapenaden kera

Valitse ainutkertainen Masterpiece Collection™ makuelämyksien luomiseen ja kokeile tätä herkullista reseptiä, joka sisältää ruotsalaista Kalix -mätiä. Valmista taikina helposti monitoimikoneella. Silppua koneella sen jälkeen paistetut kantarellit tapenaden valmistamiseksi. Lisää sekaan Immersion-tehosekoittimella vatkattu crème fraîche. Täydellinen pieni alkupala.

Tyylikäs Immersion -sauvasekoitin keittiön työtasolla

Maksimaalinen hallinta,
turbonopeus

Sauvasekoittimella valmistat nopeasti ja helposti sametinpehmeitä ruokia ja juomia. Ainutkertainen TruFlow® Pro -tekniikkamme maksimoi aromit sekoittamalla ainekset nopeasti ja entistä tasaisemmin. Tämä tehokas sauvasekoitin on helppo puhdistaa ja säilyttää, se sisältää titaanipäällysteiset terät ja tehokkaan turbomoottorin vihannesten ja hedelmien helppoa soseutusta varten. Se on hellävarainen astioille sileän ja kellomaisen pään ansiosta.

Keitetyn pastan päällä olevaa kasviskastiketta

Immersion-tehosekoittimen avulla voit valmistaa ylellisen suklaakakun ja vadelmakastiketta

Rajoittamatonta luovuutta

Valmista nyt ensiluokkaisia aterioita helposti kotona. Electrolux on tehnyt yhteistyötä arvostettujen ravintoloiden kanssa 90 vuoden ajan kehittääkseen innovatiivisia laitteita parhaita makuelämyksiä varten. Olemme luoneet inspiroivan reseptivalikoiman, jotta voisit hyödyntää Masterpiece Collection™ -tuotevalikoiman parhaiten.