Osta valikoitu keittotaso

Osta valikoitu keittotaso

Saat jopa 200 € takaisin!

Kampanja on päättynyt, mutta voit rekisteröidä ostoksesi 31.3.2024 saakka kampanjasivulla: https://hobs.electroluxcashback.fi/

 

Kun ostat Electroluxin valikoidun induktiotason, joltakin valikoiduista keittiömyyjistämme niin saat jopa 200 euron ostohyvityksen valitsemastasi tasosta riippuen.

Osallistu cashback-kampanjaan täällä

Osta Electrolux kampanjaan kuuluva induktiotaso

Tarjous koskee vain valikoituja Electroluxin keittotasoja (katso mallit alta), jotka on ostettu valtuutetulta jälleenmyyjältä Suomessa: HTH, KVIK, Novart, Puustelli.

Kampanja on päättynyt, mutta voit rekisteröidä ostoksesi 31.3.2024 saakka kampanjasivulla: https://hobs.electroluxcashback.fi/

Sinun tulee rekisteröidä keittotaso 12 viikon kuluessa sen ostosta osallistuaksesi kampanjaan. Tuotteen viimeinen rekisteröintipäivä on 31.3.2024. Tämän ajanjakson ulkopuolella tehtyjä rekisteröintejä ei hyväksytä eikä käteispalautuksia makseta.

Lue täydelliset ehdot täällä

Kampanjaan kuuluvat tuotteet

HKB850BMF​ - 50 €
HKB650BMF​ - 50 €
HKI650NF​ - 50 €
EIS8648​ - 75 €
HKK870MF​ - 75 €
HKK770MF​ - 75 €
HKK670MF​ - 75 €
HKA880MF​ - 100 €
HHKB860S​ - 100 €
EHH70KB6S​ - 100 €
HHKB870S​ - 150 €
HHKF870S​ - 200 €


Toimi näin niin saat ostohyvityksen

1. Osta Electrolux kampanjaan kuuluva induktiotaso valikoidulta jälleenmyyjältä.

2. Säästä ostokuitti tai kauppakirja tuoteluetteloineen.

3. Mene osoitteeseen: http://hobs.electroluxcashback.fi/

4. Liitä ostokuitti tai kauppakirja tuoteluetteloineen ja ilmoita tilinumerosi.

5. Kun rekisteröinti on suoritettu, saat rahat tilillesi kolmen viikon kuluessa.*

*Edellyttäen, että olet täyttänyt lomakkeen ohjeiden mukaan, eikä prosessin aikana ilmene ennalta-arvaamattomia viivästyksiä, joihin Electrolux ei voi vaikuttaa.

Täydelliset ehdot

Asiakaspalvelu

Kampanjaa koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen: info@electroluxcashback.com

Electrolux Oy Electrolux Ab
Lautatarhankatu 8 B
PL 1002
00580 Helsinki

Kuka voi osallistua?

Tämä kampanja koskee kaikkia yli 18-vuotiaita aikuisia, joilla on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Kampanja ei koske työntekijöitä, jotka osallistuvat tämän kampanjan toteuttamiseen.

Tämä kampanja koskee vain valikoituja Electrolux induktiotasoja ja valikoituja integroidulla liesituulettimella varustettuja induktiotasoja, jotka on ostettu kampanjan aikana 15.9.-31.12.2023 Electroluxin valtuutetulta kalustekaupalta Suomesta.

Kampanjaan eivät kuulu ostot, jotka tehdään Electroluxin kautta jakelijoiden, jälleenmyyjien, vuokraajien, vuokranantajien tai henkilöstön toimesta. Jakelijat, jälleenmyyjät, vuokraajat, vuokranantajat ja muut yritykset eivät voi osallistua kampanjaan asiakkaidensa puolesta suoraan tai välillisesti.

Cashback-kampanja hyväksyy vain rekisteröinnit, joihin lisätään tilinumero. Koskee vain yhtä rekisteröintiä per asiakas ja tuote. Tätä kampanjaa ei voi yhdistää muihin saman tuotteen kampanjoihin tai tarjouksiin.

Kampanja-aika

Kampanja koskee vain Suomessa tehtyjä tuoteostoja 15.9.-31.12.2023 välisenä aikana. Kampanja-ajan ulkopuolella tehtyjä ostoja ei hyväksytä kampanjaan.

Tuotteet - Cashback

Malli
HKA880MF - 100 €
EIS8648 - 75 €
EIS8648 - 75 €
HKB850BMF - 50 €
HKK770MF - 75 €
HKK670MF - 75 €
HKB650BMF - 50 €
HKI650NF - 50 €
HHKF870S - 200 €
HHKB870S - 150 €
HHKB860S - 100 €
EHH70KB6S - 100 €

Osallistu cashback -kampanjaan

Cashback-kampanjan ostokuitit voidaan rekisteröidä vain kampanjasivulle: https://hobs.electroluxcashback.fi 15.9.-31.3.2023 välisenä aikana. Tämän ajanjakson ulkopuolella tehtyjä rekisteröintejä ei hyväksytä eikä käteispalautuksia makseta.

Kampanjasivua ylläpitää liikekumppanimme Qwamplify Nordics AB 556905-2094, Maria Skolgata 83, 118 53 Tukholma. Qwamplify Nordics AB vastaa tarvittavien taloustietojen keräämisestä ja cashbackin maksamisesta. Maksun suorittamista varten tarvitaan henkilötietoja, kuten etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja tilinumero IBAN-muodossa.

Tarvittavien maksutietojen lisäksi vaaditaan myös voimassa oleva ostokuitti tai kauppakirja tuoteluetteloineen rekisteröitymisen yhteydessä. Kuvassa tulee näkyä koko kuitti tai tilausvahvistus ja siinä tulee mainita tuotenimi/tuotenumero, ostopaikka ja ostopäivämäärä. Jos tavaran tuotenimi/tuotenumero ei näy kuitissa, tulee liittää mukaan myös asiakirja (tilausvahvistus, pakkausluettelo, kodinkoneluettelo), jossa tuotenumero on selvästi mainittu. Electrolux ja/tai kumppanimme varaavat oikeuden hylätä hyvityspyynnöt, jos asiakirjat katsotaan puutteellisiksi tai lukukelvottomiksi. Säilytä alkuperäinen ostokuitti tai kauppakirja siltä varalta, että sinun tulee esittää se myöhemmin.

Kumppanimme tavoitteena on, että maksu suoritetaan määritellylle tilinumerolle 3 viikon kuluessa hyväksytystä rekisteröinnistä. Maksu on sallittu vain suomalaisille pankkitileille.

Maksu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Electrolux voi hylätä maksupyynnön tai vaatia maksun takaisin, jos kyseessä on epärehellinen toiminta, luvaton rekisteröinti tai muut vastaavat olosuhteet.

Henkilötietojen käyttö

Keräämme sinulta tarvittavat henkilötiedot, kun osallistut tähän kampanjaan. Kumppanimme käsittelee näitä henkilötietoja, ja koko tietosuojaseloste on luettavissa: täältä.

Muut ehdot

Osallistumalla cashback-kampanjaan hyväksyt ehdot. Jos Electroluxilla on syytä epäillä petosta tai muita käyttöehtojemme rikkomuksia, pidätämme oikeuden hylätä hyvityshakemuksesi. Jos eväämme hakemuksesi, emme ole velvollisia korvaamaan rekisteröintiin ja/tai tuotteen ostamiseen liittyviä kuluja.

Electrolux pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai kampanjan toteutukseen. Kampanjan toteuttamiseen liittyvistä muutoksista tiedotetaan osoitteessa: https://hobs.electroluxcashback.fi

Electrolux varaa lisäksi oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin, jos epäillään petosta tai muuta käyttöehtojen rikkomista.

Palautukset

Kampanja koskee vain tehtyjä ostoksia. Electrolux pidättää oikeuden hylätä hyvityshakemuksen, jos kuluttaja on käyttänyt peruuttamisoikeuttaan tai muuten peruuttanut ostoksensa (poikkeuksena takuutapaukset ja muut Electroluxin vastuulla olevat tapaukset, kuten vialliset tuotteet). Mikäli cashback-kampanjan yhteydessä on suoritettu virheellinen maksu, kuluttaja sitoutuu maksamaan takaisin koko cashback-summan Electroluxille.