Miksi kannattaa hankkia ilmalämpöpumppu
Miksi kannattaa hankkia ilmalämpöpumppu

Täydellinen ratkaisu helteellä ja pakkasella

Ilmalämpöpumpun avulla voit helposti säädellä koko kotisi lämpötilaa – oli kyse sitten lämmityksestä tai viilennyksestä. Asunnossasi on jo ehkä lämmitys tai ilmastointi, mutta et välttämättä ole täysin tyytyväinen nykyiseen ratkaisuun joko sen toimivuuden, ilmastovaikutuksen tai taloudellisuuden puolesta? Koetko asuntosi talven pakkaskeleillä liian kylmäksi ja kesähelteillä taas liian kuumaksi? Tällöin ilmalämpöpumppu voi olla juuri sinun kotiisi sopiva ratkaisu. Meidän ilmalämpöpumppumme ovat erinomainen lisä tämänhetkiseen lämmitysratkaisuusi, ja sopivat useimpiin taloihin ja asuntoihin.

Tutustu lähemmin Electroluxin ilmalämpöpumppuihin

 • Kaukosäädin-symboli
  Kaukosäädettävä ilmalämpöpumppu

  Kaikki ilmalämpöpumppumme ovat varusteltu sisäänrakennetulla Wi-Fillä, ja Well H7 -mallin voi myös yhdistää sovellukseen, jonka avulla kauko-ohjaus onnistuu mistä tahansa. Tästä on paljon hyötyä esimerkiksi silloin kun olet palaamassa kotiin lomalta tai ollessasi matkalla mökille, ja haluat lämpötilan olevan juuri sopiva perille saapuessasi.

 • Äänenvoimakkuuden symboli
  Ääni hiljainen kuin kuiskaus

  Kyllä, ne ovat myös hiljaisia! Electroluxin ilmalämpöpumput on tehty sopivaksi moderniin kotiin, sekä muotoilun että äänenvoimakkuuden puolesta. Hiljaisin niistä on vain noin 19 dB – yhtä hiljainen kuin kuiskaus.

 • Puun lehti -symboli
  Ympäristöystävällinen vaihtoehto

  Energianlähteenä toimii ulkoilman lämpöenergia – sähköä tarvitaan siksi vain itse kompressorin toimintaan. Siten ilmalämpöpumppu on erittäin ympäristöystävällinen tapa lämmittää asunto, etenkin jos olet aiemmin lämmittänyt kotiasi vanhanaikaisemmilla ratkaisuilla, kuten öljyllä tai suoralla sähköllä.

Näin ilmalämpöpumppu toimii

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta osasta, yhdestä asunnon ulkopuolelle asennettavasta ja yhdestä sisälle asennettavasta yksiköstä. Kun ulkona sijaitseva yksikkö on toiminnassa, se kerää lämpöenergiaa ulkoilmasta, ja lähettää sen edelleen sisällä sijaitsevaan yksikköön. Se taas muuttaa energian juuri siksi lämpötilaksi, jonka olet valinnut.

Lämmintä talvella, viileää kesällä

Ilmalämpöpumppu käyttää siis ulkoilman lämpöenergiaa ja lämmittää kotiasi talvikaudella. Mutta tiesitkö, että sitä voi myös käyttää viilentämään sisäilmaa kesän kuumimpina päivinä? Ilmalämpöpumppu muuntelee lämpötilaa toiveidesi mukaisesti ja käyttää vähemmän energiaa kuin perinteinen ilmastointilaite.

Katso kaikki ilmalämpöpumput

Toimiva ratkaisu vapaa-ajan asuntoon

Jos sinulla on kesämökki, on ilmalämpöpumppu loistava ja energiatehokas tapa pitää mökki lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Jos mökki ei ole talvikäytössä, voi ilmalämpöpumpun asettaa huoltolämmölle minimoidakseen sen jäätymisen ja hajoamisen riskin pakkasella.

Näin hyödyt taloudellisesti

Ilmalämpöpumppu voi kattaa jopa 55% asuntosi lämmitystarpeesta, riippuen siitä missä päin maata asut. Joka tapauksessa energialuokan A+++ ilmalämpöpumppu antaa jokaista sähköstä maksettua euroa kohti viiden euron arvosta lämpöenergiaa takaisin! Jos olet oikeutettu verovähennyksiin, voit säästää jopa 30% asennuskustannuksista.

Lue lisää vähennyksistä Vero.fi-sivustolta