Tuotetiedot

"Terveellisten ja hyvänmakuisten ruokien sekoittaminen on ennenkokemattoman helppoa, kun apuna on Truflow®-terillä varustettu Explore 6 -tehosekoitin. Tehokas 1 400 W:n moottori optimoi kuuden terän liikkeen sekä kylmien että kuumien sekoitusten resepteissä, niin että koostumus on jopa 48 %* aiempaa tasaisempi. *Verrattuna Electrolux Create 3 -tehosekoittimeen (E3TB1-4GB) sisäisen testin (2021) mukaan, kun mitataan 1 mm ylittävä jäämien määrä maksiminopeudella 1 minuutin ajan käytettäessä standardin IEC60335-2-14 mukaista vakioreseptiä"
Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Tehosekoitin - E6TB1-8ST

Erinomaiset sekoitustulokset TruFlow®-terillä

"Truflow®-terillä saat joka kerta haluamasi koostumuksen. Kuusi Truflow®-terää parantavat raaka-aineiden kiertoliikettä niin, että sekoitustulos on 48 %* sileämpi ja tasaisempi kaikissa suosikkiruuissasi. *Verrattuna Electrolux Create 3 -tehosekoittimeen (E3TB1-4GB) sisäisen testin (2021) mukaan, kun mitataan 1 mm ylittävä jäämien määrä maksiminopeudella 1 minuutin ajan käytettäessä standardin IEC60335-2-14 mukaista vakioreseptiä"

Electrolux - Tehosekoitin - E6TB1-8ST

Tehokas 1400 W:n moottori varmistaa luotettavat tulokset

Saat haluamasi koostumuksen helpommin kuin koskaan aiemmin. Tehokas moottori pyörittää teriä niin, että kaikki ainekset käsitellään tehokkaasti, olipa kyseessä sileä keitto tai jään murskaaminen.

Electrolux - Tehosekoitin - E6TB1-8ST

Lämmönkestävästä lasista valmistettu kannu kuumien ja kylmien ruokien sekoittamiseen

"Explore 6 High Power -tehosekoitin antaa vapauden toteuttaa monenlaisia reseptejä. Sekoita erilaisia ruokia, kuten raikkaita smoothieita, kylmiä juomia ja kuumia keittoja, borosilikaattilasista valmistetussa kannussa, joka kestää jopa 100 °C:n lämpötilan. ^Kannua tulee säilyttää huoneenlämmössä (25 °C) vähintään neljä tuntia ennen kiehuvan veden kaatamista siihen."

2-in-1-matkapullo – sekoita ja ota mukaan

Monipuolista tehosekoittimesi käyttömahdollisuuksia matkapullon avulla: sekoita hedelmät ja vihannekset mehuksi tai terveelliseksi smoothieksi, nappaa pullo mukaan ja nauti juoma tien päällä.

Electrolux - Tehosekoitin - E6TB1-8ST

Tasaiset tulokset valmiilla reseptisohjelmilla ja säädettävillä nopeuksilla

Kokeile keittiössä kaikenlaista uutta ja nauti Explore 6 High Power -tehosekoittimen tuottamasta tasaisesta lopputuloksesta. Yhdellä napin painalluksella saat aina tasaisen lopputuloksen, valmistitpa smoothieta, jäämurskaa tai kuumaa keittoa. Säädä nopeutta portaattomasti ja tarkasti ja hyödynnä Pulse-toimintoa, kun tarvitset lisätehoa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
woman on couch with mobile phone