Tuotetiedot

"Terveellisten ja hyvänmakuisten ruokien sekoittaminen on ennenkokemattoman helppoa, kun apuna on Truflow®-terillä varustettu Explore 6 -tehosekoitin. Tehokas 1 400 W:n moottori optimoi kuuden terän liikkeen sekä kylmien että kuumien sekoitusten resepteissä, niin että koostumus on jopa 48 %* aiempaa tasaisempi. *Verrattuna Electrolux Create 3 -tehosekoittimeen (E3TB1-4GB) sisäisen testin (2021) mukaan, kun mitataan 1 mm ylittävä jäämien määrä maksiminopeudella 1 minuutin ajan käytettäessä standardin IEC60335-2-14 mukaista vakioreseptiä"
Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Erinomaiset sekoitustulokset TruFlow®-terillä

"Truflow®-terillä saat joka kerta haluamasi koostumuksen. Kuusi Truflow®-terää parantavat raaka-aineiden kiertoliikettä niin, että sekoitustulos on 48 %* sileämpi ja tasaisempi kaikissa suosikkiruuissasi. *Verrattuna Electrolux Create 3 -tehosekoittimeen (E3TB1-4GB) sisäisen testin (2021) mukaan, kun mitataan 1 mm ylittävä jäämien määrä maksiminopeudella 1 minuutin ajan käytettäessä standardin IEC60335-2-14 mukaista vakioreseptiä"

Tehokas 1400 W:n moottori varmistaa luotettavat tulokset

Saat haluamasi koostumuksen helpommin kuin koskaan aiemmin. Tehokas moottori pyörittää teriä niin, että kaikki ainekset käsitellään tehokkaasti, olipa kyseessä sileä keitto tai jään murskaaminen.

Lämmönkestävästä lasista valmistettu kannu kuumien ja kylmien ruokien sekoittamiseen

"Explore 6 High Power -tehosekoitin antaa vapauden toteuttaa monenlaisia reseptejä. Sekoita erilaisia ruokia, kuten raikkaita smoothieita, kylmiä juomia ja kuumia keittoja, borosilikaattilasista valmistetussa kannussa, joka kestää jopa 100 °C:n lämpötilan. ^Kannua tulee säilyttää huoneenlämmössä (25 °C) vähintään neljä tuntia ennen kiehuvan veden kaatamista siihen."

Tasaiset tulokset valmiilla reseptisohjelmilla ja säädettävillä nopeuksilla

Kokeile keittiössä kaikenlaista uutta ja nauti Explore 6 High Power -tehosekoittimen tuottamasta tasaisesta lopputuloksesta. Yhdellä napin painalluksella saat aina tasaisen lopputuloksen, valmistitpa smoothieta, jäämurskaa tai kuumaa keittoa. Säädä nopeutta portaattomasti ja tarkasti ja hyödynnä Pulse-toimintoa, kun tarvitset lisätehoa.

Tilava 1,75 litran kannu

Isossa kannussa on tilaa valmistaa mitä tahansa: tee vaikka raikas smoothie koko perheelle tai ihana keitto yhteisiin hetkiin.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta