Tuotetiedot

Suunnittele oma kulinaarinen matkasi itsevarmasti. 700 Yleiskone tekee kokeilusta vaivatonta. Vatkaa, sekoita ja vaivaa täydellisellä näkyvyydellä ja prosessin hallinnalla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Jopa 30 % enemmän sämpylöitä yhdellä kertaa*

Kuuden ja neljän litran kulhot – valitse tarpeisiisi sopiva koko. Jos haluat leipoa 30 %* enemmän sämpylöitä, käytä 6 litran kulhoa.

*Verrattuna Electrolux-monitoimikoneeseen (E5KM1-4BPT/HA-3481E) sisäisen testin mukaan (2022)

Taikina on jopa 20 % nopeampi sekoittaa

Anna keittiöapulaisesi hoitaa tylsät osuudet. Ympyrämäinen vaihteleva sekoitusliike yhdistää kaikki ainekset huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Taikina on 20 %** nopeampi sekoittaa, ja tuloksena on tasainen, sileä koostumus.

**Verrattuna Electrolux-monitoimikoneeseen (E5KM1-4BPT/HA-3481E) sisäisen testin mukaan (2022)

Kokeile vaivattomasti erilaisia työkaluja ja varusteita

Laajan työkalu- ja varustevalikoiman ansiosta uusien reseptien kokeileminen käy vaivatta. Valikoimaan kuuluu taikinakoukku raskaiden taikinoiden vaivaamiseen, vispilä kuorrutteiden ja marengin valmistukseen, SoftEdgeBeater silikonilastalla ja paljon muuta.

PerfectRiseLid™ täydellinen taikinan kohottamiseen

PerfectRiseLid™ sopii ihanteellisesti taikinan nostatukseen. Sen ansiosta ilma pääsee kiertämään juuri sopivasti, mikä varmistaa taikinan oikean kosteustason. Näin taikina nousee eikä pinta kuivu. Tuloksena saat herkullisia sämpylöitä joka päivä.

Seuraa sekoitusta: fiksu LED-valo antaa täydellisen näkyvyyden

Monitoimikoneen integroitu LED-valo tekee sekoittamisen ja vaivaamisen seuraamisesta helppoa jopa silloin, kun keittiön valaistus ei ole aivan ihanteellinen.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta