Tuotetiedot

Explore 7 -sarjan kompakti 1 litran vedenkeitin. Lämpötilan voi valita aina sopivasti tarpeen mukaan: 40, 60, 80, 85, 90, 95, 100 °C.

Tärkeimmät ominaisuudet

Explore 7 -vedenkeitin takaa täydellisen lämpötilan

Halusitpa sitten kiehauttaa vettä, valmistaa teetä tai lämmittää aineksia, Explore 7 -vedenkeitin takaa tarkat tulokset. Voit valita esimerkiksi 40°C lastenruuille, 80°C vihreälle teelle tai 95°C pikakahville. Keitin sammuu automaattisesti, kun oikea lämpötila saavutetaan. Valittu lämpötila voidaan myös säilyttää 40 minuutin ajan.

Täydellisen tarkka lämpötila

Explore 7 -vedenkeitin mahdollistaa täydellisen lämpötilan säätämisen ja säilyttämisen tarkkojen asetusten avulla. Lämmitä vauvanruokaa 40 °C lämpöiseksi, valmista vihreää teetä 80 °C tai kahvia 95 °C lämpötilassa. Vedenkeitin sammuu automaattisesti, kun valitsemasi lämpötila on saavutettu.

Valitsemasi lämpötila 40 minuutin ajan

Explore 7 -vedenkeittimen lämpimänäpitotoiminto säilyttää valitsemasi lämpötilan jopa 40 minuutin ajan. Vedenkeittimen pohjassa oleva vastus kytkeytyy päälle aina kun veden lämpötila laskee 2 °C verran.

Kompakti koko pienikokoisiin keittiöihin

Pieni koko ja suuri suorituskyky. Sopii täydellisesti pieniin keittiöihin 1,25 litran koon ansiosta. Jos keittiön työtasolla ei ole riittävästi tilaa, vedenkeitin voidaan säilyttää kätevästi kaapissa seuraavaan käyttökertaan saakka.

Helposti aukeava iso kansi helpottaa täyttöä ja puhdistusta

Explore 7 -vedenkeittimen kansi avutuu laajaan kulmaan yhdellä napin painalluksella. Täyttö ja puhdistus sujuvat helposti. Kannu voidaa asettaa 360-asteen alustaan missä kulmassa tahansa.

Turvallinen käyttää

Alustan kumipinnoitetut jalat parantavat turvallisuutta pienentävät roiskeiden ja luisumisen vaaraa. Vedenkeitin sammuu automaattisesti heti kun se tunnistaa, että säiliössä ole vettä.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta