Tuotetiedot

Explore 7 -sarjan kompakti 1 litran vedenkeitin. Lämpötilan voi valita aina sopivasti tarpeen mukaan: 40, 60, 80, 85, 90, 95, 100 °C.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Vedenkeitin - E7CK1-6BP

Explore 7 -vedenkeitin takaa täydellisen lämpötilan

Halusitpa sitten kiehauttaa vettä, valmistaa teetä tai lämmittää aineksia, Explore 7 -vedenkeitin takaa tarkat tulokset. Voit valita esimerkiksi 40°C lastenruuille, 80°C vihreälle teelle tai 95°C pikakahville. Keitin sammuu automaattisesti, kun oikea lämpötila saavutetaan. Valittu lämpötila voidaan myös säilyttää 40 minuutin ajan.

Electrolux - Vedenkeitin - E7CK1-6BP

Täydellisen tarkka lämpötila

Explore 7 -vedenkeitin mahdollistaa täydellisen lämpötilan säätämisen ja säilyttämisen tarkkojen asetusten avulla. Lämmitä vauvanruokaa 40 °C lämpöiseksi, valmista vihreää teetä 80 °C tai kahvia 95 °C lämpötilassa. Vedenkeitin sammuu automaattisesti, kun valitsemasi lämpötila on saavutettu.

Electrolux - Vedenkeitin - E7CK1-6BP

Valitsemasi lämpötila 40 minuutin ajan

Explore 7 -vedenkeittimen lämpimänäpitotoiminto säilyttää valitsemasi lämpötilan jopa 40 minuutin ajan. Vedenkeittimen pohjassa oleva vastus kytkeytyy päälle aina kun veden lämpötila laskee 2 °C verran.

Electrolux - Vedenkeitin - E7CK1-6BP

Kompakti koko pienikokoisiin keittiöihin

Pieni koko ja suuri suorituskyky. Sopii täydellisesti pieniin keittiöihin 1,25 litran koon ansiosta. Jos keittiön työtasolla ei ole riittävästi tilaa, vedenkeitin voidaan säilyttää kätevästi kaapissa seuraavaan käyttökertaan saakka.

Electrolux - Vedenkeitin - E7CK1-6BP

Helposti aukeava iso kansi helpottaa täyttöä ja puhdistusta

Explore 7 -vedenkeittimen kansi avutuu laajaan kulmaan yhdellä napin painalluksella. Täyttö ja puhdistus sujuvat helposti. Kannu voidaa asettaa 360-asteen alustaan missä kulmassa tahansa.

Electrolux - Vedenkeitin - E7CK1-6BP

Turvallinen käyttää

Alustan kumipinnoitetut jalat parantavat turvallisuutta pienentävät roiskeiden ja luisumisen vaaraa. Vedenkeitin sammuu automaattisesti heti kun se tunnistaa, että säiliössä ole vettä.

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

Mahtava tuote

arvostellut dcatalini 12 lokakuuta 2021 Käännetty kielestä tanskasta

Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen! Käytän sitä päivittäin ja siinä on erittäin kätevät lämpötila-asetukset, minun ei tarvitse enää olla kattilan päällä lämpömittarin kanssa. Ja lämpimänäpitotoiminto on myös uskomattoman kätevä. Erinomainen kahvin päälle kaadettavaksi.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • dcatalini suosittelee tätä tuotetta
 • Arvostelu kirjoitettu osana kampanjaa

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Vastaus käyttäjältä Electrolux

Kiitos. Se on erittäin hyvä arvostelu tuotteesta

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Vedenkeitin - EEWA1310
EasyMorning Vedenkeitin

Nopea ja tehokas vedenkeitin. Pohja ruostumatonta terästä ja vastus sijoitettu pohjan alle. Irrotettava suodatin kerää kalkkijäämät. Keittimessä on vesimäärän näyttö sekä litroina että kuppeina. Turvallisuutta tuo 3-kertainen virran turvakatkaisu. Kuumennus...

Electrolux - Vedenkeitin - E7K1-6BP
Explore 7 Vedenkeitin

Explore 7 -vedenkeitin, jossa lämpötilan voi valita aina sopivasti tarpeen mukaan: 40, 60, 80, 85, 90, 95, 100 °C. Kannun tilavuus on 1,7 litraa.

Electrolux - Vedenkeitin - EEWA3330
Love Your Day Vedenkeitin

Love Your Day -vedenkeitin sopii teen keittämiseen sekä suurien ruokamäärien valmistamiseen, tehdäkseen jokaisesta päivästäsi paremman.

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille