Tuotetiedot

Käytännöllinen vatkain + kulho yhdistelmä. Tarvittaessa käsiosan voi irrottaa ja käyttää normaalin vatkaimen tapaan missä tahansa astiassa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Love Your Day -keittiösarjan kätevällä vatkain + kulho -yhdistelmällä valmistat tuoreista aineksista käden käänteessä monenlaisia maistuvia ja ravitsevia ruokia sekä leivonnaisia.

Electrolux - Sähkövatkain - ESM3310

Kaksi vatkainta samassa

Käsivatkain ja kulhovatkain samassa! Irrota vatkain rungosta, kun haluat vispata, vaivata tai sekoittaa käsin esimerkiksi pienempiä määriä.

Electrolux - Sähkövatkain - ESM3310

Herkullisia pullia ja sämpylöitä

Leipominen on helpompaa kuin koskaan. Laitteessa on pyörivä kulho ja teräksiset taikinakoukut, joiden avulla myös maukkaat hiivataikinat valmistuvat kevyesti vain painiketta painamalla.

Electrolux - Sähkövatkain - ESM3310

Entistä kätevämpää

Pyörivän kulhon ansiosta voit jättää ainesten sekoittamisen vatkaimen tehtäväksi. Ehdit tehdä samaan aikaan itse jotain muuta.

Electrolux - Sähkövatkain - ESM3310

Monenlaisten ruokalajien valmistukseen

Vatkaimen mukana tulee teräksiset vispilät ja taikinakoukut, joiden avulla valmistat erilaiset kakut, kuorrutteet, vaahdot ja vaivattavat taikinat.

Electrolux - Sähkövatkain - ESM3310

Konepesun kestävät sekoittimet

Vispilät ja taikinakoukut kestävät pesun astianpesukoneessa, joten sinulle jää enemmän aikaa nautiskella työsi tuloksista.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Sähkövatkain - EHM6300
Electrolux Creative Käsivatkain

Hiljainen sähkövatkain, jota on miellyttävä käyttää (72 dB). Portaaton tehonsäätö liukukytkimellä. Pulssitoiminnolla nopea täysteho. LED-valo ilmaisee valitun tehon. Erikoismuotoillut, kierteiset vatkaimet antavat erinomaisen sekoitustuloksen. Vahvat taikin...

Electrolux - Sähkövatkain - EHM3300
Electrolux Love Your Day Käsivatkain

5-portainen tehonsäätö ja pulssitoiminnolla nopea täysteho nappia painamalla. Mukana lankavatkaimet ja tukevat taikinakoukut. Virtajohto 1 m. Väri: valkoinen.

Electrolux - Sähkövatkain - ESM3300
Electrolux Love Your Day Stand

Käytännöllinen vatkain + kulho yhdistelmä. Tarvittaessa käsiosan voi irrottaa ja käyttää normaalin vatkaimen tapaan missä tahansa astiassa.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille