Tuotetiedot

Kypsennä kiertoilmalla, höyryllä tai niiden yhdistelmällä. 800 Steam Air Fryerilla vain mielikuvitus on rajana. Sen avulla valmistat terveellisiä ja herkullisia ruokia, jotka ovat pinnasta rapeita ja sisältä mehukkaita – jokaiselle jotakin.

Tärkeimmät ominaisuudet

Fiteeraa ruokaa käyttämällä 90 % vähemmän rasvaa – jopa 50% vähemmän kaloreita.*

800 Steam Air Fryerin ansiosta voit valmistaa suosikkiruokasi terveellisemmin Kuumaa ilmaa kierrättämällä ruoka paistuu tasaisesti, ja lopputuloksena rapea pinta.

*Ranskalaisten uppopaistamiseen verrattuna. Analyysin teki valtuutettu laboratorio (ISO/IEC 17025:2017).

Terveellisempiä ruokia höyrykypsennyksen ansiosta

Höyryllä kypsentäminen säilyttää C-vitamiinista jopa 90 %* – ja valmistat helposti suosikkiruokasi joka kerta täydellisiksi niin maultaan kuin koostumukseltaan.

*Testissä käytettiin raakaa parsakaalia ja höyrytettyä parsakaalia. Analyysin teki valtuutettu laboratorio (ISO/IEC 17025:2017).

Kuivatustoiminnolla terveellisiä ja herkullisia välipaloja

Valmista suosikkivälipalojasi tai säilö ruokaa helposti ja nopeasti kuivaustoiminnon avulla. Kuivatuista omenaviipaleista tai marjoista syntyy herkullisia mukaan otettavia välipaloja. Tai kuivaa vaikka sieniä ja lisää ne patoihin ja kastikkeisiin myöhemmin. Terveellinen tapa säilöä ruokaa.

Jätä arvailut väliin esiasetettujen kypsennystoimintojen avulla

800 Steam -airfryerin esiasennettujen kypsennystoimintojen ansiosta kypsennät, höyrytät, paistat ja kuivatat lempiruokasi helposti. Esiasetetut reseptit säätävät ajan ja lämpötilan automaattisesti, tai voit myös halutessasi muuttaa niitä itse. Ravistelumuistutus ilmoittaa, kun on aika kääntää ruoat.

Helppo puhdistaa ja astianpesukoneen kestävä

800 Steam Air Fryerissa on tarttumaton pinnoite, jonka ansiosta se on nopea ja helppo puhdistaa ruoanlaiton jälkeen. Irrotettavien osien pesu onnistuu kätevästi sekä käsin että astianpesukoneessa.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta