Tuotetiedot

Valmista terveellisempää friteerattua ruokaa 700 Air Fryerilla – jopa 90 % vähemmän rasvaa ja jopa 50 % vähemmän kaloreita*.
*Ranskalaisten uppopaistamiseen verrattuna. Analyysin teki valtuutettu laboratorio (ISO/IEC 17025:2017).

Tärkeimmät ominaisuudet

Kompakti koko, kapasiteetista tinkimättä

700 Air Fryerissa on tyylikäs, kompakti muotoilu, joka vie vähemmän tilaa työtasolta, tinkimättä korin kypsennyskapasiteetista. Voit kypsentää jopa 1,4 kg ranskalaisia perunoita kerralla - nopeat ja rapeat tulokset.

Jätä arvailu väliin valmiiden ohjelmien avulla

700 Air Fryerissa on valmit ohjelmat, jotka helpottavat suosikkiruokien kypsennystä, paistamista ja uudelleenlämmitystä. Valmiit reseptit säätävät ajan ja lämpötilan automaattisesti, tai voit myös halutessasi muuttaa niitä itse.

Helppo puhdistaa ja konepestävä.

700 Air Fryerissa on tarttumaton pinnoite, jonka ansiosta se on nopea ja helppo puhdistaa ruoanlaiton jälkeen. Pese käsin, tai pese irrotettavat osat astianpesukoneessa.

Kätevä ravistelumuistutus

Ravistelumuistutus ilmoittaa, että on aika ravistella ruokaa, jotta siitä tulee tasaisesti kypsennettyä ja täydellisen rapeaa. Se aktivoituu automaattisesti kypsennysprosessin puolivälissä, joten sinun ei tarvitse huolehtia hälytyksen asettamisesta.

Kätevä korin alusta

Monipuolinen Multi Coaster sopii airfryerin päälle tilaa säästäväksi keittokorin alustaksi, tai välineille ja mausteille sopivaksi levähdyspaikaksi ruoanlaiton aikana. Sen voi myös irrottaa ja käyttää kypsennyskorin alustana pöydällä. 

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta