Tuotetiedot

Valmista terveellisempää friteerattua ruokaa 600 Air Fryerilla – jopa 90 % vähemmän rasvaa ja 50 % vähemmän kaloreita*. Friteeraa, grillaa, paahda tai paista nopeammin kuin koskaan ja valmista herkullista ruokaa koko perheelle.
*Ranskalaisten uppopaistamiseen verrattuna. Analyysin teki valtuutettu laboratorio (ISO/IEC 17025:2017).

Tärkeimmät ominaisuudet

Kompakti koko, kypsennyskapasiteetista tinkimättä

600 Air Fryerissa on tyylikäs, kompakti muotoilu, joka vie vähemmän tilaa työtasolta, tinkimättä korin kypsennyskapasiteetista. Voit kypsentää jopa 1,2 kg ranskalaisia perunoita kerralla – nopeat ja rapeat tulokset.

Jätä arvailut väliin valmiiden reseptien avulla

600 Air Fryerissa on valmiit reseptit, jotka helpottavat suosikkiruokien kypsennystä, paistamista ja uudelleenlämmitystä. Esiasetetut reseptit säätävät ajan ja lämpötilan automaattisesti, tai voit myös halutessasi muuttaa niitä itse.

Helppo puhdistaa ja konepestävä.

600 Air Fryerissa on tarttumaton pinnoite, jonka ansiosta se on nopea ja helppo puhdistaa ruoanlaiton jälkeen. Pese käsin, tai pese irrotettavat osat astianpesukoneessa.

Kätevä ravistelumuistutus

Ravistelumuistutus ilmoittaa, että on aika ravistella ruokaa, jotta siitä tulee tasaisesti kypsennettyä ja täydellisen rapeaa. Se aktivoituu automaattisesti kypsennysprosessin puolivälissä, joten sinun ei tarvitse huolehtia hälytyksen asettamisesta.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta