Tuotetiedot

Nauti rapeasta, maukkaasta paistetusta ruoasta käyttäen vähän tai ei lainkaan öljyä. Monipuolisella Create 5 Air Fryerilla voidaan paistaa, grillata, paahtaa ja jopa leipoa. Herkullisia lopputuloksia koko perheelle ilman huonoa omaatuntoa öljyn käytöstä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Paista ruokaa käyttämällä 90 % vähemmän rasvaa – jopa 50 % vähemmän kaloreita.*

Create 5 Air Fryer tarjoaa terveellisemmän tavan nauttia paistetuista suosikkiruoistasi. Kuumaa ilmaa kierrättämällä ruoka paistuu tasaisesti, ja lopputuloksena rapea pinta.

*Ranskalaisten uppopaistamiseen verrattuna. Analyysin teki valtuutettu laboratorio (ISO/IEC 17025:2017).

Paista, leivo, paahda ja grillaa.

Create 5 Air Fryer on monipuolinen keittiölaite. Sinun ei tarvitse käyttää useita laitteita, kun haluat leipoa, paistaa, paahtaa tai grillata – kaikki nämä onnistuvat Air Fryerilla. Voit innostua räätälöidyistä resepteistä.

60 minuutin ajastin – kytke se vain päälle parhaiden tulosten saavuttamiseksi

60 minuutin ajastimessa on helppokäyttöinen käyttöliittymä pidemmän kypsennysajan vaativia reseptejä varten. Aseta ajastin enintään 60 minuuttiin, niin hälytysääni kertoo, milloin ruokasi on valmis, ja kytkee keittimen pois päältä automaattisesti.

Kompakti koko, sopii paremmin keittiöön

Kompaktin koon keittimemme helpottaa sijoittelua keittiöön viemällä vähemmän pöytätilaa. Silti 2,5 litran paistokapasiteetti tarkoittaa, että voit kypsentää reilunkokoisia aterioita tai jopa 800 g ranskalaisia perunoita ilman kaaosta keittiössäsi.

Korirakenteemme varmistaa, että paiston aikana syntyy vähemmän sotkua

Korirakenteemme sisältää ulkoisen kulhon ja sisäkorin. Kun kypsentäminen on päättynyt, kori on helppo poistaa ruoan asettamiseksi lautaselle. Samalla kulho ottaa talteen mahdollisen ylimääräisen rasvan tai nesteen.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta