Tuotetiedot

"Tulovesiletku turvaventtiilillä ja liittimillä kylmävesiliitäntään pesukoneisiin, kuivaaviin pesukoneisiin ja astianpesukoneisiin. Enimmäispaine 60 baaria ja 25°C. Lliittimen koko 3/4"". Letkun toisessa päässä suora liitäntä, toisessa kulma. Pituus 2.5 m. Sisältää 1 kpl."

Tärkeimmät ominaisuudet

Estä kuumavesivahingot

Turvajärjestelmällä varustetussa vedenottoletkussa on erityinen sulkuventtiili, joka reagoi vesikontaktiin. Se estää veden virtauksen kytkeytyessään päälle. Letkussa oleva pieni ikkuna ilmoittaa kun letku tulisi vaihtaa.

Estä vesivahingot turvajärjestelmällä varustetun vedenottoletkun avulla

Turvajärjestelmällä varustetun vedenottoletkun erikoisventtiili estää veden virtauksen joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Näin se estää vuodot ja vesivahingot. Letkussa oleva pieni ikkuna muuttuu punaiseksi, kun letku tulisi vaihtaa.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille