Tuotetiedot

Kiinnityskiskot integroitaviin 60 cm ja 45 cm leveisiin astianpesukoneisiin. Kiskojen avulla astianpesukoneen kalusteovi saadaan mukautumaan muihin kalusteisiin kun halutaan saada yhtenäiset linjat laatikoille. Helppo asentaa ja säätää oikeat laatikoiden linjat. Sisältää 1 setti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Integroi astianpesukoneesi saumattomasti.

Täysin integroiduille astianpesukoneille, asennussarjan avulla asennat kalustelevyn joka sopii keittiöösi täydellisesti.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Tarvike - E9DHGB01
Astianpesukoneen lasikori

Electrolux Lasikori taittuvilla lautastelineillä varustetuille 60 cm ja 45 cm leveille astianpesukoneille. Pitää jopa 8 viinilasia pystyssä pehmeästi mutta varmasti ja turvallisesti. Taittuu kasaan helposti säilytettäväksi. Sisältää 1 pc.

No Brand - Tarvike - FITS-ALLII
Astianpesukoneen säätöjalat

Extrakorkeat säätöjalat astianpesukoneisiin. Nostaa laitetta 5 cm. Keittiöihin, joissa on poikkeuksellisen korkeat työtasot. Sisältää 1 setti.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille