Tuotetiedot

800 Cooling 360° -jääkaappipakastimessa on tyylikäs ruostumatonta terästä oleva sisäosa, se varmistaa lämpötilan jakautumisen tasaisesti kaikille hyllyille. Suojaa ruokiasi jokaisessa kohdassa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ruoat suojattu joka hyllyllä

800 Cooling 360° -jääkaappipakastimessa on tyylikäs ruostumatonta terästä oleva sisäosa, se varmistaa lämpötilan jakautumisen tasaisesti kaikille hyllyille. Suojaa ruokiasi jokaisessa kohdassa.

Viilentää jokaisen nurkan tehokkaasti – Cooling 360°

Cooling 360°:ssa on ensiluokkainen ruostumatonta terästä oleva sisäosa, ja sen edistyksellinen viilennys voi auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Tehokkaat aukot takaavat tasaisen ilman jakautumisen kaikille hyllylle, mikä varmistaa, että ruoat pysyvät hyvinä kaikkialla jääkaapin sisällä.

Helposti avautuva ovi

Helposti avautuva ovi avautuu pehmeästi ulospäin, kun vipukahvaakahvaa painetaan sisäänpäin. Vähentää alipainetta ja oven vetämistä.

CustomFlex® tarjoaa mukautettavan säilytystilan

CustomFlex® tarjoaa joustavuutta jääkaapin tilan mukauttamiseen. Oven sisäosa sisältää erikokoisia siirrettäviä lokeroita tilan mukauttamiseksi omiin tarpeisiin. Lokerot voidaan irrottaa ja poistaa tarvittaessa jääkaapista.

Leikkeleitä suojaava Extra Chill -laatikko

Extra Chill -laatikossa säilytät leikkeleiden ja juustojen korkean laadun, maun ja tuoreuden. Laatikossa on muita jääkaapin osia alhaisempi lämpötila ja jatkuva kylmän ilman kierto.

Kymmenen vuoden takuu kompressorille.

Kompressorin kymmenen vuoden takuu kattaa kustannukset itse kompressorin osalta.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta