Tuotetiedot

900 NaturaFresh™ -jääkaappi säilyttää ainekset tuoreina kolme kertaa pitempään tavalliseen jääkaappiin verrattuna. Se mahdollistaa lämpötilan ja kosteustason tarkan säätämisen täydellisten säilytysolosuhteiden luomiseksi. Lokero jäähtyy jopa 0 °C lämpötilaan lihan ja kalan optimaalista säilytystä varten.

Tärkeimmät ominaisuudet

Maksimaalinen suoja elintarvikkeille

900 NaturaFresh -jääkaapin erillinen laatikko tarjoaa erityisolosuhteet elintarvikkeille. Kosteus on säädettävissä, ja laatikossa voidaan pitää 0 °C, joka on ihanteellinen lämpötila kalan tai lihan säilytykseen.

Ylivoimainen suoja elintarvikkeille. 0 °C:n säilytyslämpötila NaturaFreshin ansiosta

900 NaturaFresh -jääkaappi suojaa tehokkaasti elintarvikkeita. Jääkaappia kylmemmät 0 °C:n laatikot on tarkoitettu lihalle, kalalle ja herkästi pilaantuville tuotteille. Säätää tiivistymistä kosteuden säädön avulla. Räätälöidyt olosuhteet arvokkaille ainesosille. Säilyttää luonnon hienoimmat maut.

MultiFlow säilyttää elintarvikkeet parhaimmillaan

MultiFlow -teknologia -jokaiselle hyllyvälille on oma puhallinkanavansa. Näin lämpötila pysyy tasaisena kaikkialla jääkaapissa, ja elintarvikkeet säilyvät optimaalisissa olosuhteissa.

Elektroninen kosketusnäyttö

Yläosan elektronisen hipaisuohjauksen helppotajuisen näytön avulla voi määrittää tarkat lämpötila-asetukset ja käyttää vaivattomasti jääkaapin toimintoja.

FlexiShelf - korkeiden elintarvikkeiden helppoon säilyttämiseen

FlexiShelf tarjoaa joustavuutta jääkaapin sisätilan järjestämiseen. Siirrettävä puolisyvä lasihylly voidaan työntää taakse, pidentää kokonaan tai puoliksi enemmän korkeutta vaativien tuotteiden säilyttämistä varten. Ensiluokkaista joustavuutta erilaisiin säilytystarpeisiin.

Äänettömästi ja pehmeästi sulkeutuva ovi

Nauti erityisesti muotoilluista saranoista jotka varmistavat oven oikeaoppisen sulkeutumisen lähes äänettömästi ja estävät jääkaapin oven jäämisen vahingossa auki, millä vältetään energiahukka ja ruokien pilaantuminen.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta