Tuotetiedot

Integroitu säilytyslaatikko sopii saumattomasti keittiösi muihin kalusteisiin. Täydellinen sopivuus muihin kalusteisiin yhtäjaksoista ja tasaista pintaa varten. Keittiövarusteiden ja -välineiden optimaalinen ja tilava säilytystila. Pitää keittiösi siistinä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Huomaamaton säilytysratkaisu

Integroitu säilytyslaatikko sopii saumattomasti keittiösi muihin kalusteisiin. Täydellinen sopivuus muihin kalusteisiin yhtäjaksoista ja tasaista pintaa varten. Keittiövarusteiden ja -välineiden optimaalinen ja tilava säilytystila. Pitää keittiösi siistinä.

Lautaset ja muut astiat tyylikkäästi piilossa.

Säilytyslaatikon avulla pidät työtasot siistinä ja luot lisätilaa keittiöösi. Optimaalinen säilytystila erikokoisille astioille ja lautasille. Etupaneeli sopii saumattomasti yhteen muiden laitteidesi kanssa ja luo täydellisen rauhallisen ilmeen keittiöösi.

Lasit katseilta suojassa säilytyslaatikossa.

Säilytyslaatikon avulla pidät työtasot siistinä ja luot lisätilaa keittiöösi. Lasien ja mukien turvalliseen säilytykseen. Etupaneeli sopii saumattomasti yhteen muiden laitteidesi kanssa ja luo täydellisen rauhallisen ilmeen keittiöösi.

Pellit ja pannut turvallisesti poissa silmistä säilytyslaatikossa.

Säilytyslaatikon avulla pidät työtasot siistinä ja luot lisätilaa keittiöösi. Suuret ja pienet leivinpellit säilyvät varmassa tallessa. Laatikon etupaneeli sopii lisäksi saumattomasti yhteen muiden laitteiden kanssa täydellisen saumattoman ilmeen luomiseksi keittiöösi.

Sous Vide -pussit tyylikkäästi tallessa.

Säilytyslaatikon avulla pidät työtasot siistinä ja luot lisätilaa keittiöösi. Sous Vide -pussisi pysyvät helposti ojennuksessa tässä tyylikkääsä laatikossa. Laatikon etupaneeli sopii lisäksi saumattomasti yhteen muiden laitteiden kanssa täydellisen saumattoman ilmeen luomiseksi keittiöösi.

Barista-tyylinen keittiö. Huomaamaton säilytyslaatikko.

Säilytyslaatikon avulla pidät työtasot siistinä ja luot lisätilaa keittiöösi. Kahvipavut, kauhat ja suodattimet huomaamattomasti piiloon kevyellä painalluksella. Laatikon etupaneeli sopii saumattomasti muihin kalusteisiin. Täydellisen rauhallinen keittiö.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta