Tuotetiedot

Kypsentäessäsi ruokasi Sous Vide -uunilla säilytät ruokasi kosteuden paremmin ja vahvistat mausteiden ja makujen sulautumista käyttämällä ruoan säilömiseen ja valmistamiseen tyhjiöpakkauslaatikkoa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Valmista ateriat silloin kun se sinulle sopii parhaiten

Kello ei enää määrää ruoanlaittoasi, sillä voit valmistaa ja säilyttää aterioita sinetöimällä ne tyhjiöpussiin. Ne säilyvät täydellisesti tarjoiluun saakka.

Enemmän makuja nopeammin

Enemmän makuja nopeammin. Vacuum Sealer -laatikon avulla perinteinen marinointi onnistuu huomattavasti nopeammin. Sinun tarvitsee vain lisätä ruoka-ainekset ja mausteet Vacuum Sealer -laatikkoon, sulkea kansi ja painaa painiketta. Mausta liha- ja kalaruoat helposti tuoreilla yrteillä ja sitruunalla – tai piristävillä Aasian mausteilla – tavallista nopeammin.

Electrolux - Integrated Vacuum Sealer - EVD14900OZ

Paras tapa suojata elintarvikkeet laatua ja turvallisuutta heikentäviltä tekijöiltä

Säilytä elintarvikkeet mahdollisimman hygieenisesti ja suojaa ne ilmalta, kosteudelta ja ulkoisilta organismeilta sinetöimällä elintarvikkeet vakiomallisiin pusseihin tämän tyhjiöpakkauslaitteen avulla.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille