Säästä jopa 20 % kesäalessa –
KMFD172TEX

800-sarja Integroitava Mikroaaltouuni 17 l Musta/ruostumaton teräs

Tuotetiedot
hidden
Varasto loppumassa
hidden
Lisää ostoskoriin
  • Tuote kuuluu EcoLine-mallistoon. Kestävimpien kodinkoneiden avulla voit säästää resursseja ja käyttää energiaa tehokkaammin. Lue lisää EcoLine-valikoimasta.

Tuotesarja800-sarja FLEX
VäriMusta/ruostumaton teräs
Mitat K x L x S (mm)371x594x316
Asennusaukon mitat K x L x S (mm)360x562x300
Asennus/sijoitusKalusteisiin sijoitettava
Tilavuus (L), Brutto/Netto17/16.8
Uunin sisäpintaRuostumaton teräs
Suurin mikroaaltoteho (W)800
Tuotetiedot
TouchOpen -mikroaaltouuni pehmeällä kosketusmekanismilla luukun helppoon avaamiseen. Maksimaalinen käyttömukavuus, sillä luukku avautuu nopeasti ja tasaisesti yhdellä liikkeellä.
Electrolux - Mikroaaltouuni - KMFD172TEX
Mikroaaltouunin TouchOpen- mekanismi avaa oven pehmeästi yhdellä painalluksella

Mikroaaltouunin TouchOpen- mekanismi avaa oven pehmeästi yhdellä painalluksella. Ovi aukeaa yhdellä liikkeellä nopeasti ja pehmeästi, mikä takaa miellyttävän käytön.

Electrolux - Mikroaaltouuni - KMFD172TEX
TouchOpen takaa helpon pääsyn

Mikroaaltouunin luukun pehmeämpi avautuminen TouchOpen-mekanismilla. Maksimaalinen käyttömukavuus, sillä luukku avautuu nopeasti ja tasaisesti yhdellä liikkeellä. Nopea ja kätevä pääsy sisällä oleviin ruokiin.

Electrolux - Mikroaaltouuni - KMFD172TEX
Grilli monipuoliseen ruoanlaittoon

Mikroaaltouunillamme voit valmistaa maukkaita mozzarellaleipiä ja herkullisia grillattuja kanaruokia. Grillitoiminnon avulla voit valmistaa suosikkiruokiasi – nopeasti.

Electrolux - Mikroaaltouuni - KMFD172TEX
Mikroaaltouuni - nopeaan ruoanlaittoon

Mikroaaltotoiminto on tarkoitettu herkullisten aterioiden nopeaan valmistamiseen. Voit sulattaa suklaata ja pakastettuja suosikkiruokiasi tai lämmittää ruokia uudelleen nopeasti yhdellä painikkeen kosketuksella. Nopea ja helppo tapa valmistaa herkullisia aterioita.

Electrolux - Mikroaaltouuni - KMFD172TEX
Mikroaaltouunin asetusten tallennus suosikkiruokia varten

Suosikit-toiminnon avulla voit tallentaa haluamasi mikroaaltoasetukset niiden nopeaa ja helppoa käyttöä varten.Suosikkiohjelma on helppo käynnistää koskettamalla tähden muotoista kuvaketta näytössä. Asetusten muistaminen ei ole täten enää tarpeen. Kaikki tarvittavat asetukset, yhdellä kosketuksella.

Electrolux - Mikroaaltouuni - KMFD172TEX
Lähtöasentoon palautuva aluslautanen

Tämä mikroaaltouuni pitää astiat aina optimaalisessa asennossa. Luukku avautuu, kun lasilautanen on palanut lähtöasentoon. Ei väärään suuntaan osoittavia kupin kahvoja, ei kuumien astioiden huonoja asentoja.