Tuotetiedot

Electrolux Salt Block -suolakivi FlexiBridge- tai Silta-toiminnolla varustetuille induktiotasoille ja lattialiesille. Himalajansuolasta valmistettu Salt Block rikastaa ruokia luontaisella maulla. Sisältää 1 kpl.

Tärkeimmät ominaisuudet

Luonnollinen tapa valmistaa ja tarjoilla herkullista ruokaa

Vaaleanpunaisesta Himalajan vuorisuolasta valmistettu suolalevy kestää hyvin niin kuumaa kuin kylmääkin. Voit käyttää sitä keittotasolla, grillissä tai uunissa sekä kylmänä tarjoilualustana. Suolalevyn avulla voit luoda herkullisia makukokemuksia riippumatta siitä, käytätkö sitä säilytykseen, ruoanvalmistamiseen tai tarjoilemiseen.

Terveelliseen ruoanlaittoon, luonnolliseen maustamiseen

Himalajan vuorisuolasta valmistettu Electroluxin suolalevy tarjoaa terveellisen ja herkullisen tavan maustaa ruokaa. Koska vaaleanpunainen Himalajan vuorisuola sisältää runsaasti kivennäisaineita, se antaa ruoalle luonnollisia aromeja valmistuksen aikana ja ylimääräisen voin tai öljyn käyttö ei ole tarpeen.

Joustavuutta ruoanlaittoon

Electroluxin suolalevy sisältää tyylikkään teräspidikkeen, joka on tarkoitettu tasaista lämmön jakautumista varten. Mahdollistaa ruoanlaiton kaikilla keittotasoilla ja uunissa. Ruoat voidaan myös asettaa grilliin ilman kehystä.

Yhteisiin hetkiin ruokapöydässä

Ruoan valmistaminen pöydässä suolalevyn avulla. Luonnolliset materiaalit säilyvät kuumina pitkään uunista poistamisen jälkeen. Jotta voisit paistaa ja tarjoilla ruokaa yhtä aikaa – ainutkertainen tapa viihdyttää vieraita.

Ruoan säilyttäminen kuumana ja kylmänä

Ruoan oikean lämpötilan säilyttäminen suolalevyn avulla. Pinta säilyy kuumana tai kylmänä niin, että voit tarjoilla levyltä kylmiä jälkiruokia suoraan pakastimesta sekä kuumia ruokia suoraan keittotasolta tai uunista.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta