Tuotetiedot

Electrolux Salt Block -suolakivi FlexiBridge- tai Silta-toiminnolla varustetuille induktiotasoille ja lattialiesille. Himalajansuolasta valmistettu Salt Block rikastaa ruokia luontaisella maulla. Sisältää 1 kpl.

Tärkeimmät ominaisuudet

Luonnollinen tapa valmistaa ja tarjoilla herkullista ruokaa

Vaaleanpunaisesta Himalajan vuorisuolasta valmistettu suolalevy kestää hyvin niin kuumaa kuin kylmääkin. Voit käyttää sitä keittotasolla, grillissä tai uunissa sekä kylmänä tarjoilualustana. Suolalevyn avulla voit luoda herkullisia makukokemuksia riippumatta siitä, käytätkö sitä säilytykseen, ruoanvalmistamiseen tai tarjoilemiseen.

Terveelliseen ruoanlaittoon, luonnolliseen maustamiseen

Himalajan vuorisuolasta valmistettu Electroluxin suolalevy tarjoaa terveellisen ja herkullisen tavan maustaa ruokaa. Koska vaaleanpunainen Himalajan vuorisuola sisältää runsaasti kivennäisaineita, se antaa ruoalle luonnollisia aromeja valmistuksen aikana ja ylimääräisen voin tai öljyn käyttö ei ole tarpeen.

Joustavuutta ruoanlaittoon

Electroluxin suolalevy sisältää tyylikkään teräspidikkeen, joka on tarkoitettu tasaista lämmön jakautumista varten. Mahdollistaa ruoanlaiton kaikilla keittotasoilla ja uunissa. Ruoat voidaan myös asettaa grilliin ilman kehystä.

Yhteisiin hetkiin ruokapöydässä

Ruoan valmistaminen pöydässä suolalevyn avulla. Luonnolliset materiaalit säilyvät kuumina pitkään uunista poistamisen jälkeen. Jotta voisit paistaa ja tarjoilla ruokaa yhtä aikaa – ainutkertainen tapa viihdyttää vieraita.

Ruoan säilyttäminen kuumana ja kylmänä

Ruoan oikean lämpötilan säilyttäminen suolalevyn avulla. Pinta säilyy kuumana tai kylmänä niin, että voit tarjoilla levyltä kylmiä jälkiruokia suoraan pakastimesta sekä kuumia ruokia suoraan keittotasolta tai uunista.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille