Tuotetiedot

Electrolux ruoanvalmistussetti kaikille integroitaville tasoille ja lattialiesille. Täydellinen setti arjen ruoanlaittoon ruostumattomasta teräksestä. Sisältää: 1 kpl Ø24 cm paistinpannu tarttumattomalla pinnoiteella, 2 kannellista kattilaa (2.0L/Ø16 cm + 4.0L/Ø20 cm).

Tärkeimmät ominaisuudet

Monipuolinen keittoastiasarja jokapäiväiseen käyttöön

Electroluxin kolmen kappaleen keittoastiasarja on suunniteltu luovaan ruoanlaittoon. Se sisältää paistinpannun (24 cm) ja kaksi kattilaa (16 cm, 20 cm). Monipuolinen keittoastiasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Voidaan käyttää millä tahansa keittotasolla

Voit käyttää keittoastioita turvallisesti kaikilla keittotasoilla.

Tarkoitettu herkullisten ruokien valmistamiseen

Valikoimamme keittoastiat kuumenevat tehokkaasti paksun ja vakaan pohjan ansiosta. Keittoastioiden muotoilu mahdollistaa suoran yhteyden induktiokeittotasoihin – mikä takaa tasaisen lämmön jakautumisen.

Kätevään ruoanlaittoon ja puhdistukseen

Paistinpannun tarttumattoman pinnan ansiosta voit valmistaa ruokaa lisäämättä ylimääräistä öljyä tai voita. Pinnoite on suunniteltu myös helppoa puhdistusta varten – kirkkaan puhdas yhdellä pyyhkäisyllä.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta